Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. mája 2018, 13:04
Čas čítania 0:00
Barbara Leschingerová

Kazety boli iba začiatok. Seriálový hit 13 Reasons Why vnadí na druhú sériu originálnym trailerom a odhaľuje dátum premiéry

FILMY A SERIÁLY 13 REASONS WHY
Uložiť Uložené

Príbeh študentky menom Hannah Baker a jej spolužiakov bude pokračovať v nových 13 epizódach na Netflixe.

Fanúšikovia bestselleru od spisovateľa Jaya Ashera (Mŕtve dievča neklame/SK, Třináctkrát proto/CZ) sa koncom marca (březen) 2017 dočkali jeho seriálovej podoby. Spoločnosť Netflix uviedla 13 epizód, ktoré sa stali obrovským hitom.

Stredoškoláčka Hannah Baker (Katherine Langford) spáchala samovraždu a zanechala 13 pások, ktoré v sebe skrývajú dôvody, prečo sa rozhodla siahnuť si na život. V knižnej predlohe sa príbeh uzavrel, no tvorcovia seriálu nechali otvorené dvere pre druhú sériu.

Kazety boli iba začiatok. Seriálový hit 13 Reasons Why vnadí na druhú sériu originálnym trailerom a odhaľuje dátum premiéry
Zdroj: Netflix

Koniec prvej sezóny nám naznačil, že študenti z Liberty High sa pripravujú na súd, avšak je tu niekto, kto chce zabrániť tomu, aby pravda okolo jej smrti vyšla najavo. V novej ukážke si môžete všimnúť záhadné polaroidové fotografie pri postavách, ktoré poukazujú na to, kam sa bude uberať dej.

Stretneme sa aj s novými tvárami. Napríklad pri Bryceovi (Justin Prentice) zbadáte roztlieskavačku Chloe (Anne Winters). Hannina matka (Kate Walsh) sa pustila do vyšetrovania na vlastnú päsť a Clay (Dylan Minnette) nám napovedá, že kazety boli len začiatkom.

Druhá séria 13 Reasons Why k nám dorazí 18. mája (květen) 2018. Tešíte sa na pokračovanie seriálu?

Domov
Zdieľať
Diskusia