Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. apríla 2018, 21:09
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Deadpool predvádza svoj talent na striptérskom pódiu a názorne vysvetľuje, prečo jeho druhý film musíte vidieť v IMAXE

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Obyčajný týpek Pete nám zase v plnej paráde predstaví členov X-Force!

Deadpool 2 sa nám do kín dovalí budúci mesiac, takže reklamná kampaň beží na plné obrátky. Po vtipnom videu, ktoré načapalo Wolverinea (Hugh Jackman) a Deadpoola (Ryan Reynolds) v jednej posteli, tu máme várku nových krátkych spotov a fotografií.

V nich sa obľúbený hláškujúci (anti)hrdina predvedie na striptérskom javisku, názorne predvedie, prečo treba jeho príbeh vidieť v IMAXE, najme do tímu sexy Domino (Zazie Beetz), ako aj Petera (Rob Delaney), týpka, ktorý síce nemá žiadne zvláštne schopnosti, ale videl inzerát v novinách, a to sa počíta! 

Práve Peter nám zároveň už prostredníctvom Twitteru stihol aj predstaviť jednotlivých členov X-Force.

Zdá sa, že tvorcovia sa opäť slušne odtrhnú z reťaze a doručia nám poriadne zábavnú jazdu. Očakávania sú vysoko, tak snáď nebudeme sklamaní. Vo filme uvidíme aj Briannu Hildebrand, Josha Brolina, Morenu Baccarin, Billa Skarsgårda, T. J. Millera či Terryho Crewsa. Na Slovensku si druhého Deadpoola užijeme 17. mája (květen) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia