Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. apríla 2018, 1:58
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Takto vyzerá jeden deň s Joe Trendym. V hlavnej úlohe aj chalani zo Silných rečí a vo vedľajšej Pil C

REFRESHER
Uložiť Uložené

Obľúbený koncept ONE DAY WITH je späť a tentokrát sme sa dočkali dielu mimo hudby.

Meno Joe Trendy je pravdepodobne v komunite našich čitateľov dobre známe. Komik blízky slovenským a českým raperom aktuálne rozbehol aj svoju vlastnú show, v rámci ktorej si k sebe pozýva známe osobnosti, ktorým dáva zabrať svojím správaním a otázkami. Teraz sa však máš vďaka najnovšiemu dielu seriálu ONE DAY WITH dozvedieť, aký je Joe v skutočnosti.

Za jeden deň toho stihol naozaj veľa a okrem prehliadky bytu či sviatočného obedu s kamarátom Pil C-m sa dozvedáme, ako to vyzeralo v backstage počas vystúpenia Silných rečí vo vypredanej bratislavskej Starej tržnici. Toto zoskupenie oživilo stand-up na Slovensku natoľko, že sú ľudia dokonca ochotní zaplatiť si za vstup.

Ak ťa teda zaujíma, ako vyzerajú prípravy komikov na vystúpenie, koho má Joe v spálni a aké lieky berie Pil C, určite odporúčame pozorne si pozrieť nasledujúce video. 

Domov
Zdieľať
Diskusia