Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. apríla 2018, 23:20
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

Kanye West naznačuje názov a cover svojho sólového albumu. Aby toho nebolo málo, pridáva už druhú skladbu s názvom Ye vs. the World

HUDBA KANYE WEST
Uložiť Uložené

Názov Kanyeho ôsmeho sólového albumu a jeho obal ťa zaručene dostanú.

Kanye West si prostredníctvom sociálnej siete Twitte pripravil pre svoje album také promo, aké by sa mu nepodarilo ani vďaka mediálnej kampani. Prezradil nám dátumy vydania jeho vlastného albumu i spoločného projektu s Kid Cudim, ku ktorému pridal aj názov a neskôr tiež cover. 

Na obale jeho ôsmeho sólového štúdiového albumu bude podľa súkromnej konverzácie chirurg Jan Adams, ktorý vykonával poslednú operáciu Dondy West, matky Kanyeho Westa. Na screenshote je ďalej uvedený takisto možný názov albumu, ktorý znie LOVE EVERYONE. Už onedlho uvidíme, či išlo o predbežné idey alebo sú informácie skutočne pravdivé.

Okrem toho Kanye West vydal bizarnú skladbu Lift Yourself, v ktorej zohrali hlavnú úlohu zábavné citoslovcia. Skladba na internete doslova vybuchla a stala sa predmetom kontroverzie. Reputáciu sa posnažil v priebehu dňa napraviť tiež druhou skladbou so silným politickým podtónom. Okrem iného v nej hovorí, že vďaka zvoleniu Donalda Trumpa má nádej stať sa prezidentom. Skladbu Ye vs. the World si môžeš vypočuť tu.

I know Obama was Heaven-sent,
but ever since Trump won, it proved that I could be President,

Domov
Zdieľať
Diskusia