Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. apríla 2018, 16:04
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Potvrdené! Kritikmi a divákmi milovaný horor Tiché miesto sa dočká pokračovania

FILMY A SERIÁLY A QUIET PLACE 2
Uložiť Uložené

Na dvojke už štúdio Paramount začína pracovať.

Táto správa prekvapí asi málokoho z vás. Na Slovensku si horor Tiché miesto ešte premiéru neodbil, ale už samotné tržby zo Spojených štátov hovoria jasnou rečou. O pokračovaní sa síce hovorilo takmer okamžite, teraz to však máme aj oficiálne potvrdené.

„Momentálne pracujeme s tvorcami na sequeli,“ potvrdil Jim Gianopulos z Paramount Pictures. „Ak by ste mi pred piatimi rokmi povedali, že film takmer bez dialógov v hlavnej úlohe so zábavným Jimom z 'The Office' bude pre Paramount hit, tak by by som povedal: 'No, zrejme by som mal ísť pracovať pre Paramount.'“

Zatiaľ nemáme potvrdené, či sa na režisérsku stoličku vráti aj John Krasinski, ale scenáristi Scott Beck a Bryan Woodsvyhlásili, že majú pre dvojku niekoľko nápadov.

Pre Paramount ide o vítanú vzpruhu, keďže štúdio v posledných rokoch zápasí s malou finančnou návratnosťou svojich projektov. Preto sa dá pochopiť, že sa budú snažiť z Tichého miesta vyťažiť, čo sa len bude dať. Na Slovensku si snímku vychutnáme od 3. mája (květen) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia