Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. apríla 2018, 14:46
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rytmus v nových Rapíkoch strieda jedno Lamborghini za druhým a flowuje ako pán na skladbe Oni chcú ma mať

HUDBA
Uložiť Uložené

Nový diel obľúbenej série s názvom Rapíky starej matere je tu. Rytmus v rámci bratislavského Autosalónu skúša luxusné auta a rapuje naživo a bez efektov.

Rytmus pred niekoľkými rokmi prekvapil nápadom, v rámci ktorého jednoducho vystúpil z luxusného auta a začal rapovať jednu zo skladieb svojho repertoára naživo a bez efektov. A dal mu meno Rapíky starej matere. Na prvý pohľad úplne jednoduchý koncept si fanúšikovia veľmi obľúbili a každý diel sa teší mimoriadnemu úspechu. Pán Páťa si pochopiteľne drahé autá požičiava, avšak aj napriek tomu ich vôbec nešetrí. 

Dnes sme sa dočkali jubilejného dvadsiatého dielu, v ktorom je Rytmus na aktuálne prebiehajúcom bratislavskom Autosalóne. Nevyskúšal si teda len jedno vozdilo, ale hneď niekoľko a diváci majú zároveň možnosť vidieť, ako to v Inchebe vyzerá. 

Čo sa týka výberu skladby, tak aj vďaka slnečnému počasiu sme sa dočkali pozitívnej záležitosti Oni chcú ma mať. O členovi Kontrafaktu je známe, že má k podobným veciam srdcový vzťah a vlastne nám to dokazuje pri každej spolupráci s Igorom Kmeťom. Teraz už ale samotný výsledok. 

Domov
Zdieľať
Diskusia