Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. apríla 2018, 13:37
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Psychicky krehká reportérka Amy Adams sa púšťa do reportáže o vraždách v mrazivej ukážke nového seriálu od HBO

FILMY A SERIÁLY SHARP OBJECTS
Uložiť Uložené

8-dielna miniséria s názvom Sharp Objects vychádza z knižnej predlohy od autorky Gillian Flynn a uvidíme ju v júli. Za réžiou stojí talentovaný Jean-Marc Vallée.

Na tento projekt sa nesmierne tešíme snáď už od jeho oficiálneho ohlásenia. Nadchádzajúca miniséria s názvom Sharp Objects má totiž všetky predpoklady k tomu, aby ponúkla skvelý seriálový zážitok.

Vychádza z rovnomennej knižnej predlohy od známej autorky Gillian Flynn (Gone Girl, Dark Places), disponuje lákavým obsadením, zastrešuje ju televízia HBO a o réžiu všetkých 8 epizód sa postará talentovaný Jean-Marc Vallée (Dallas Buyers Club, Wild), ktorý natočil aj skvelú prvú sériu Big Little Lies.

Ak vám ale nestačí ani toto, možno vás presvedčí celkom nový teaser trailer, ktorý vsádza najmä na mrazivú a tajuplnú atmosféru. A funguje to výborne. Pokiaľ sa teda seriál po celý čas povezie práve na takejto vlne, máme sa naozaj na čo tešiť.

Čo sa samotného príbehu týka, ten nám predstaví reportérku Camille (Amy Adams), ktorá sa po liečení na psychiatrii vracia do svojho malého rodného mestečka, a to kvôli reportáži o vraždách dvoch mladých dievčat.

Keď sa však Camille začne vysporiadavať s démonmi minulosti a so svojou krehkou psychikou, zisťuje, že je s obeťami spojená až príliš úzko.

Okrem vyššie spomínanej Amy sa v seriáli objaví napríklad aj Patricia ClarksonChris MessinaEliza ScanlenElizabeth Perkins či Matt Craven. Premiéry sa dočkáme niekedy v priebehu júla (červenec) 2018. Čo hovoríte na ukážku? Dáte Sharp Objects šancu?

Domov
Zdieľať
Diskusia