Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. apríla 2018, 19:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Tekashi a Drake berú peniaze od ľudí na ulici. Vychutnaj si vtipné reverzné verzie ich posledných klipov

HUDBA 6IX9INE DRAKE
Uložiť Uložené

Obaja americkí interpreti vo svojich posledných videoklipoch rozdávajú peniaze a ten, komu napadlo prehrať ich odzadu, je génius.

Drakeov predposledný videoklip s názvom God's Plan už určite mnohí z vás mali možnosť vidieť. Champagne Papi v ňom daroval obyvateľom Miami milión dolárov a opäť dokázal, že aj činnosť, akou je rozdávanie peňazí, dokáže robiť so štýlom. A zároveň aj to, že ostáva v najlepšej forme už snáď viac ako celú dekádu. Aby toho nebolo málo, o niečo viac ako dva mesiace vydá nový album a pomedzi to samozrejme vydáva banger za bangrom. 

Pri God's plan však ešte ostaneme, keďže svetové internety dokázali vyprodukovať verziu, pri ktorej sa nebudete vedieť prestať smiať. Našiel sa totiž génius, ktorému napadlo pustiť video reverzne a rozdávanie peňazí sa razom zmenilo na branie. V kombinácii s Aubreyho úsmevom je väčšina záberov na nezaplatenie a bezpochýb pobavia aj vás. 

No a pre fanúšikov dúhového Tekashiho tu máme ešte jednu pochúťku. Ten sa totiž Drizzym do veľkej miery inšpiroval a vo svojom videoklipe na vec Gotti rovnako rozdáva hotovosť ľuďom na ulici. Aj v tomto prípade sme na reverznú verziu nemuseli čakať dlho. Tu je výsledok. 

Domov
Zdieľať
Diskusia