Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. apríla 2018, 20:28
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Herečka zo známeho seriálu Smallville mala ako členka sexuálneho kultu regrutovať poddajné ženy. Hrozí jej až 15 rokov väzenia

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Spomínate si ešte na mladú a nevinnú Chloe Sullivanovú zo seriálu Smallville? Na jej seriálové charakterové črty v porovnaní s realitou rovno zabudnite.

V 21. storočí na svete možno nájsť množstvo pochybných organizácií, ktoré svojim členom sľubujú viaceré lákavé benefity. Častokrát ale na ľudí pôsobia deštruktívne, pretože od zástupcov z vlastných radov vyžadujú nemorálne, neetické a neraz i protizákonné činnosti.

Herečka Allison Mack, pre slovenských divákov známa najmä postavou blízkej priateľky Clarka Kenta zo seriálu Smallville, bola nedávno zatknutá práve z dôvodu ilegálnych činností pre kult samozvaného guru Keitha Raniera.

Spolok s názvom NXVIM sľuboval ženám silu a zocelenie. Opak je ale pravdou. Podľa všetkého mali byť jeho členky nútené k prísnej diéte a k sexu s guru Keith Ranierom. Brooklynský súd zatiaľ odmietol herečku prepustiť na kauciu. Stane sa tak iba v prípade, že ponúkne „významnú časť majetku“.

Herečka zo známeho seriálu Smallville mala ako členka sexuálneho kultu regrutovať poddajné ženy. Hrozí jej až 15 rokov väzenia
Zdroj: The CW

Naďalej však bude obvinená z obchodovania s ľuďmi a z náboru k núteným prácam. Pokiaľ v tomto spore žaloba uspeje, herečke hrozí až 15 rokov väzenia. Jej "šéfa", s ktorým mala Allison sexuálny vzťah, zatkli už minulý mesiac. V prípade takzvaného guru však našťastie kaucia neprichádza do úvahy.

Ranierov advokát hovorí o neexistencii dôkazov voči jeho klientovi. Podľa slov obhajoby každý člen NXVIM konal na základe vlastnej slobodnej vôle. V žiadnom z prípadov nemalo dochádzať k akýmkoľvek aktivitám vykonávaným pod nátlakom.

Skutočnosť má byť ale taká, že od obetí údajne Ranier žiadal citlivé informácie o rodine a priateľoch, nahé fotografie či právo k ich majetku, ako podmienku vstupu. O nanútení extrémnych stravovacích návykov a pravidelnému sexu s vodcom kultu ani nehovoriac.

Späť
Zdieľať
Diskusia