Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Adient.
10. mája 2018, 19:57
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Najmodernejšie pracovné priestory v celej Bratislave? Vo firme Adient nechýbajú boxovacie vrecia, pingpong či úžasný výhľad

ZAUJÍMAVOSTI PRÁCA
Uložiť Uložené

Tak v takomto prostredí musí ísť práca naozaj od ruky.

Je starou známou vecou, že sa lepšie pracuje v príjemnom prostredí. Čoraz viac zamestnávateľov to už začína chápať a pracovné prostredia svojim zamestnancom prispôsobujú. Nudné kancelárie plné neproduktívnej atmosféry sa tak menia na motivujúce pracovné priestory.

Známa spoločnosť Adient, najväčší výrobca automobilových sedadiel, myslí i na inovácie a svoje bratislavské biznis centrum sa rozhodlo zrekonštruovať na celej čiare. Priestory v hlavnom meste denne navštevuje približne 950 zamestnancov, príjemné pracovné priestory sú tak absolútnym základom.

Celá rekonštrukcia sa nesie v príjemnej modro-zelenej farebnej kombinácii. Biznis centrum sa však pre zamestnancov stalo akýmsi druhým domovom. V obrovskom playroome sa nachádza pingpong, biliard či gigantický šach. Rozprúdiť krv v žilách si môžeš na rebrinách, svaly napneš na boxovacom vreci a relax medzi prácou zaručí široký výber spoločenských hier, ku ktorým by si rozhodne nemal problém nájsť parťáka. Na každom rohu zasa nechýbajú kreatívne čierne tabule, kam si môžeš čokoľvek kresliť – od snehuliakov až po obchodné grafy.

Najmodernejšie pracovné priestory v celej Bratislave? Vo firme Adient nechýbajú boxovacie vrecia, pingpong či úžasný výhľad
Zdroj: Adient

Dokonca, nechýba ani miestna knižnica, kde môžeš priniesť vlastnú knihu a inšpirovať tak ostatných. Navyše sa na každom rohu nachádza kafetéria, kde sa môžeš občerstviť alebo len pokecať a načerpať inšpiráciu s ostatnými. Nemôžeme tiež nespomenúť rozsiahlu terasu, z ktorej je výhľad priamo na centrum mesta aj Bratislavský hrad.

Moderné priestory spríjemňujú atmosféru v centre a zamestnanci sa tak môžu lepšie sústrediť na svoju prácu, napríklad finančné procesy, HR, nákup či projektový manažment. Bratislavské biznis centrum totiž zabezpečuje všetky globálne finančné procesy spojené s vývojom a výrobou automobilových sedadiel. Bratislavčania spravujú všetky tržby spoločnosti, zabezpečujú viac ako 80 % finančných procesov spoločnosti a spracovávajú viac ako 2 milióny dodávateľských faktúr ročne. A samozrejme, v peknom prostredí ide robota od ruky.

Späť
Zdieľať
Diskusia