Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. apríla 2018, 19:58
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Trefný opis mentality Slovákov od Brančiho Kováča dostáva videoklip. V hlavnej úlohe s Joe Trendym, Tonom Suchotom aj Tomášom Hudákom

HUDBA VEC
Uložiť Uložené

Sme skutočné takí pekní, pracovití, priateľskí a pohostinní, ako sa o nás hovorí?

K nešťastným udalostiam z posledných týždňov sa prostredníctvom sociálnych sietí a skladieb vyjadrilo veľa domácich interpretov, od ktorých sa očakáva jednoznačný a rozumný názor hlavne kvôli tomu, že majú moc ovplyvňovať masy. Je fajn vidieť, koľko z nich v tomto prípade cíti zodpovednosť a aspoň sa ukázalo, komu na budúcnosti Slovenska až tak nezáleží. Jedným z najsvedomitejších je v tomto prípade prípade Vec, ktorý sa v dvoch skladbách vyjadril veľmi jasne. 

Tá druhá s názvom Slovák dnes dostáva aj sprievodný videoklip. Už samotná téma týkajúca sa mentality obyvateľov našej krajiny je poňatá s nadhľadom a v rovnakom duchu sa nesie aj vizuál. V ňom hosťuje napríklad Robo Jakab, Braňo Deák, Tomáš Hudák, ale aj komik Joe Trendy či raper Tono S

O tvorbu klipu sa postarali Braňo Vincze a Ďuro Bartoš so svojim tímom a my oceňujeme, že opäť máme možnosť vidieť niečo nové. Branči zároveň dokazuje, že rap je možné robiť dlhodobo. Stačí len zaujať správny postoj, nesnažiť sa dobiehať mladých a nájsť vlastný zvuk. 

Domov
Zdieľať
Diskusia