Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci s Royal Water.
30. apríla 2018, 14:18
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Na Slovensko dorazila nová vlna populárneho trendu. Pitie kráľovskej vody môže byť zážitkom

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Nezameniteľná Royal Water konečne dorazila aj na Slovensko.

Pred storočiami sme si určili, že práve ropa bude strategickou surovinou, no na piedestál sa čoraz rýchlejšie dostáva vzácna voda. Klimatické zmeny a s nimi spojené katastrofy v médiách rezonujú takmer na dennom poriadku, ale ani dnes nás to neznepokojuje natoľko, aby sa väčšina z nás skutočne začala o problémy zaujímať. 

Bez vody ale nie je možný akýkoľvek život a v ľudskom organizme hrá zásadnú úlohu. Ak máš 70 kilogramov, voda v tebe tvorí až 50 kilogramov hmotnosti! Kvalita a dostupnosť pitnej vody by tak mala byť v každom prípade našou hlavnou prioritou. Mali by sme sa zaujímať o to, čo pijeme.

Každý z nás by si mal dopriať to najlepšie a nepiť len vodu z vodovodu, no miesto toho dopriať svojmu pitnému režimu kráľovskú skúsenosť. A to sa konečne dá už aj na Slovensku. Svetovo úspešná prírodná voda Royal Water totiž konečne dorazila aj k nám, aby nás presvedčila, že aj obyčajné pitie môže byť zážitkom. 

Na Slovensko dorazila nová vlna populárneho trendu. Pitie kráľovskej vody môže byť zážitkom
Zdroj: Refresher/Martin Lačný

Royal Water, kráľovská voda, pochádza z hlbín strednej Európy starých asi 70 miliónov rokov. Práve vtedy sa odhaduje dopad meteoritu na planétu, ktorý vyhubil takmer všetok život. Dal však priestor niečomu novému, čistému, prvotriednemu. Práve usadzovanie organických zvyškov vtedajších živočíchov malo na svedomí vznik fosílií. Tie hrali rolu čarovného filtra a zabezpečili, aby sa do zásob podzemnej vody dostali len tie najobohatenejšie kvapôčky.

V zásaditej Royal Water by si len ťažko hľadal mangán, železo alebo hromady škodlivého sodíka. Znížený obsah minerálov sa stará o nezahlcovanie organizmu prebytočnými soľami. Na druhú stranu však prekypuje prospešným pomerom vápnika a horčíka. Medzi iné užitočné látky v Royal Water patrí tiež kyselina kremičitá, ktorá môže aktívne bojovať proti neurodegeneratívnym ochoreniam. Postarať sa môže i o pružnosť a pevnosť ciev.

Na Slovensko dorazila nová vlna populárneho trendu. Pitie kráľovskej vody môže byť zážitkom
Zdroj: Refresher/Martin Lačný

Royal Water navyše ako jedna z neveľkého množstva prírodných vôd neobsahuje rádioaktívne trícium. Vďaka 60-metrovému vrtu neprichádza do kontaktu s vrstvou hlbinných hornín. Počas procesu spracovania sa voda nestretne so vzduchom a prvýkrát ucíti okolitý svet až vtedy, keď s chuťou otvoríš vrchnák.

Najfascinujúcejšia je však samotná cesta kráľovskej vody až do tvojej kuchyne. Plnená je najmodernejšou nemeckou technológiou, a to do špeciálne nadizajnovaných fliaš belgickej kvality. Tie sú dokonca zbavené aj rakovinotvorného bisfenolu typu A, ktorý vzniká pri bežnej výrobe plastov.

Skutočný kráľovský pocit však zažiješ, keď si predstavíš, že vrt dokáže za hodinu naplniť len pár tisíc fliaš a ku kráľovskej Royal Water sa má kvôli limitovaným kapacitám vody príležitosť dostať len 0,002 % všetkých ľudí na celom svete.

Royal Water má v ionizovanej štruktúre zoskupenia molekúl také malé, že vďaka tomu hydratuje a detoxikuje aj na bunkovej úrovni. Môže mať silné antioxidačné účinky a čo je najlepšie, už je  dostupná aj na Slovensku.

Vhodná je pritom pre každého a len ty si určíš intenzitu tvojho kráľovského zážitku. Vyskúšať môžeš rôzne varianty pre rôzne potreby a činnosti tvojho každodenného života, napríklad zdravé a bonitné Ionized Water s pH až 9,3 alebo Daily Ion Water s pH 8,5+. Ak sa chceš otvoriť inej skúsenosti, rozhodne vyskúšaj Mineral Water s pH 7,4 s vysokým obsahom takzvaného prvku krásy, kyseliny kremičitej, ktorá vyviera v čistote a kvalite detskej vody. Baby Mineral Water s pH 7,4 pre najmenších spĺňa všetky prísne normy pre baby vodu a následne je ešte šesťkrát špeciálne filtrovaná. Dokonale hydratuje vaše ratolesti a obohatí ich organizmus o potrebné minerály a kyselinu kremičitú.

Na Slovensko dorazila nová vlna populárneho trendu. Pitie kráľovskej vody môže byť zážitkom
Zdroj: Refresher/Martin Lačný
Domov
Zdieľať
Diskusia