Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. apríla 2018, 15:06
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Skús si to prejsť v botách človeka, ktorý sa dostal z východnej Európy na strechu sveta. Vychutnaj si autentické zábery z Teslovho života

HUDBA TESLA (VÝROBCA AUTOMOBILOV)
Uložiť Uložené

Nechutne luxusná vila v Cannes a vzácne zábery z miest, kde sa bežne nedostaneš. TKX predstavuje ďalší skvelý a nákladný videoklip.

Album Z východnej Európy na strechu sveta bude čoskoro oslavovať rok od oficiálneho vydania a my by sme opäť radi pripomenuli jeho jedinečnosť. Skutočné príbehy mladého Slováka prepísané do autentických textov, ktoré spôsobujú zimomriavky, si už obľúbili aj tí, ktorí Teslu a skupinu Tragikomix nesledovali pred jeho odchodom na západ. Teraz sa však vracia, aby nám ukázal, ako vyzeral jeho život v časoch, keď niekoľkokrát ročne prechádzal Holandskom, Francúzskom či Ibizou. 
 
V najnovšom klipe na skladbu Skús si to prejsť v mojich botách nás prostredíctvom kamery z prvého pohľadu berie na miesta, kde sa predtým pravdepodobne diali zaujímavé veci, čomu nasvedčuje už samotné upozornenie v úplnom úvode. Môžeme si byť istí, že ide o reálne zábery bez inscenácií
 
Skús si to prejsť v botách človeka, ktorý sa dostal z východnej Európy na strechu sveta. Vychutnaj si autentické zábery z Teslovho života
Zdroj: FB TKX
 
Jednou z lokalít je aj nechutne luxusná vila, ktorá je v skutočnosti najdrahšou nehnuteľnosťou v Cannes. Patrí prezidentovi Kazachstanu a jej prenájom stojí cez sezónu počas známeho filmového festivalu až 50 tisíc eur na týždeň. A to ešte musíš byť VIP, aby si sa vôbec dostal k možnosti zabookovať si ju.
 
O postprodukciu videa sa postaral Adam Bazlik a nájdeme v ňom viacero krásnych modeliek vrátane playmate Lucie Černej. Do pozornosti ešte dávame informáciu o tom, že TKX chystá sériu troch show, ktoré sa budú konať v Bratislave, Košiciach a v Brne. Lístky si môžeš zakúpiť už teraz na ticketportal.sk, resp. ticketportal.cz. Určite sa však s nákupom popohnáhľaj, keďže kapacita všetkých klubov je obmedzená. Teraz už ale samotný videoklip. 
 
 
Domov
Zdieľať
Diskusia