Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. apríla 2018, 18:41
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Billy Barman a spevácky zbor dievčat zo SĽUKu spojili sily. Ako to dopadlo sme sa vybrali skontrolovať do bratislavskej Starej tržnice

REFRESHER
Uložiť Uložené

Tentokrát sme nahliadli do backstage bratislavskej tour Potichu, v ktorej sa predstavia chalani z Billy Barman a dievčatá zo SĽUKu.

V rámci série Refresher Backstage mapujeme slovenské a české koncerty z pohľadu, aký je pre bežného návštevníka neprístupný. Už dlhšie sme koketovali s myšlienkou posunúť obľúbený formát aj mimo rapového žánru, čo sa nám teraz konečne podarilo. V najnovšom diele sme sa vybrali na už na prvý pohľad zaujímavý koncert Billyho Barmana a SĽUK-u, teda jeho speváckeho zboru.

Už z nadpisu je jasné, že tieto známe zoskupenia nevystupovali zvlášť, ale spoločne. Na spoločnej tour Potichu dokazujú, že k sebe majú hudobne blízko a my vám môžeme ich spojenie naživo len odporučiť. V bratislavskej Starej tržnici sme okrem iného vyspovedali niektorých vystupujúcich vrátane Juraja Podmanického, ktorý nám o nápade porozprával aj čosi viac. Samozrejme, nechýbajú ani backstage zábery a mnoho zaujímavostí. Nech sa páči. 

Domov
Zdieľať
Diskusia