Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. apríla 2018, 14:11
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Nový slovenský rapový talent? Patrika Riviera už na sociálnych sieťach podporili najlepší interpreti vrátane Separa aj Strapa

HUDBA
Uložiť Uložené

Už prvý singel Bunny Hop napovedá, že Patrik nie je úplným začiatočníkom a vie, čo robí.

Patrik Rivier je meno, ktoré si mal možnosť zaregistrovať napríklad v prípade, že si fanúšikom chalanov z Nerieš a sleduješ ich instagramový profil. Ukázal sa aj v zopár ich klipoch a pôvodne sme si mysleli, že ide o blízkeho kamaráta, ktorý s nimi jednoducho trávi čas. Všetky naše domienky sa však zmenili v momente, keď sa jeho meno objavilo aj na profiloch tých najznámejších domácich interpretov v súvislosti s vydaním svojho prvého singlu. 

Ten dostáva názov Bunny Hop a znie presne tak, ako by sme rapera súčasnosti do veľkej miery očakávali. Určite mu nemôžeme uprieť kvalitné technické aj hudobné spracovanie a teraz bude už len na samotnom autorovi, ktorým smerom sa bude profilovať. 

Ako už býva zvykom, dočkali sme sa aj jednoduchého vizuálu, ktorý natočil Patrik Sybila a postprodukčne ošéfoval STUBYSHIT. Zatiaľ nechávame na vás, aby ste si utvorili názor sami, v každom prípade nám ho však dajte vedieť v komentároch. 

Domov
Zdieľať
Diskusia