Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. apríla 2018, 11:53
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Justin Bieber mal do tváre udrieť muža, ktorý chytil ženu pod krk. Na párty po Coachelle ho pritlačil o stenu, aby mu dohovoril

ZAUJÍMAVOSTI COACHELLA JUSTIN BIEBER
Uložiť Uložené

Kanadský spevák nemal s mužom žiadne zľutovanie.

Aj keď Justin Bieber na festivale Coachella priamo nevystupuje, nemohol si ho nechať ujsť. Spoločne s kamarátmi si ho naplno užíva a na Instagram neustále pridáva fotografie, kde sa objavuje najmä Post Malone. Dvaja hudobníci si očividne rozumejú, ale Justin zažíva počas festivalu aj napäté situácie.

Viaceré zahraničné médiá ako TMZ či People informovali o tom, že Justin Bieber sa mal objaviť na jednom z mnohých Coachella večierkov a rovno sa dostať aj do fyzickej potýčky s náhodným mužom. Justin už v minulosti viackrát dokázal, že nemá problém fyzicky zakročiť, ak sa vyskytne akýkoľvek problém a aj tentoraz mal byť v situácii úplne nevinne.

Správy zo zahraničia hovoria o tom, že Justin sa mal so svojimi kamarátmi zabávať na večierku, na ktorý znenazdajky dorazil neznámy muž. Rozhliadol sa po miestnosti a zbadal ženu, ktorú očividne poznal a zrejme s ňou mal aj problém. Pribehol k nej a chytil ju pod krk, čo sa Justinovi prestalo páčiť. Najskôr na muža zakričal, aby ženu pustil, na čo dostal vulgárnu odpoveď.

Odporúčané
Najlepší manažér, najhorší človek? Kto je Scooter Braun, ktorý dostal výpoveď od Justina Biebera aj Ariany Grande Najlepší manažér, najhorší človek? Kto je Scooter Braun, ktorý dostal výpoveď od Justina Biebera aj Ariany Grande 1. septembra 2023, 12:30

Aj preto pribehol ku dvojici, mužovi uštedril úder priamo do tváre a hodil ho o stenu. Žena z incidentu údajne vyviazla bez zranení a na miesto dorazila aj polícia. Polícia potvrdila portálu People, že Justin Bieber bol podľa napadnutej ženy súčasťou incidentu, ale policajti nezískali žiadnych svedkov, ktorí by to potvrdili. Zrejme za to môže fakt, že žena odmietla celú situáciu ďalej riešiť cez políciu, a tak policajti nemali čo vyšetrovať. Zástupcovia samotného speváka sa ku okolnostiam incidentu samozrejme nevyjadrovali.

Domov
Zdieľať
Diskusia