Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. apríla 2018, 17:14
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rest, Separ a Strapo sú ready. S novým videoklipom prinášajú zábery nádhernej alpskej zimy

HUDBA SEPAR STRAPO
Uložiť Uložené

Československá spolupráca chytí za srdce každého fanúšika starej klasiky aj nových vecí od Separa, Strapa a Resta.

Vydanie ďalšieho Restovho sólového albumu je už na spadnutie a dôkazom je okrem zverejneného tracklistu s hosťami aj zopár ukážok. Dnes tu máme hneď ďalšiu, ktorá dostáva názov Ready a okrem samotného autora sa na nej objavuje aj obľubená slovenská dvojica Separ a Strapo. Obaja majú k Restovi hudobne blízko dlhé roky, takže sa snáď ani nemusíme diviť, že sa ich cesty stretli aj na ďalšom projekte. 

No a keďže ide o obrovskú spoluprácu, nemôže chýbať ani adekvátny vizuál, kvôli ktorému cestovali chalani až do rakúských Álp. O samotnú tvorbu sa postarala slovenska partia Real & Rare a hudobnú produkciu doplnil Joseph Beats

Restov očakávaný album s názvom Restart uzrie svetlo sveta už o necelý týždeň, teda presne 20.4. a hneď deň na to sa môžeš tešiť aj na release párty a následne tiež pražský a brnenský krst. Teraz je už ale čas na videoklip a ty nám v komentároch určite napíš, ako sa ti táto spolupráca páči. 

Domov
Zdieľať
Diskusia