Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. apríla 2018, 16:13
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Najlepší mužskí módni blogeri z českých a slovenských ulíc

MÓDA
Uložiť Uložené

Inšpiruj sa štýlom českých a slovenských módnych blogerov. Prinášame ti zoznam tých najlepších.

Mnoho ľudí o tom ani netuší, no mužskí blogeri sa posledné roky stávaju stále častejším fenoménom na internete po celom svete. U nás na Slovensku a v Česku nie sme vôbec výnimkou. Či už ide o módnych, cestovateľských, lifestylových či gastronomických blogerov, rozhodne máme čo ponúknuť. 

My sa dnes zameriame práve na pánov zo sféry módneho blogerstva, ktorí ťa nepochybne zaujmú svojím osobitým štýlom a fotografiami. Ak hľadáš inšpiráciu z českých a slovenských ulíc, si na tom správnom mieste. Konečne nám začínajú teplé dni, a preto ti prinášame zoznam týchto sympatických pánov, ktorí ti zaručene ukážu, akou cestou by si sa mal uberať pri zostavovaní svojho outfitu. Pripravili sme pre teba výber tých najlepších profilov našich módnych blogerov.

@mlady.s

Sympatický Bratislavčan Šimon ťa určite zaujme svojím špecifickým classy štýlom. Tento mladý gentleman momentálne žije v Londýne, kde študuje medzinárodný manažment na King's College London. Podľa jeho slov oblečenie o tebe rozpráva skôr, ako otvoríš ústa, tak prečo to nerobiť najlepšie, ako vieš, a tak spraviť čo najlepší prvý dojem?

@vegetarianboy

Pod týmto pseudonymom sa skrýva 24-ročný vegetarián Dušan z Bratislavy. Popri móde sa venuje takisto redaktorskej práci či cestovaniu. V neposlednom rade píše aj vlastný blog o móde, cestovaní, eventoch, no aj o samom sebe. Dušan študoval v Trnave na fakulte masmediálnej komunikácie a práve preto má k písaniu tak blízko. 

@danielchomistek

Známa tvár z vedenia Footshopu, profesionálny fotograf a dizajnér skateboardovej značky Unkow. Tieto a ešte oveľa viac adjektív sa skloňujú s menom Daniel Chomistek. Talentovaný umelec momentálne žije v Prahe, no pochádza z Oravy. Celá rodina spoločne s jeho mladším bratom a sestrami maju k móde veľmi blízko. Staršiu sestru Karolínu Chomistekovú ti pravdepodobne predstavovať nemusíme.

@styleofdavid

Dávid je usmievavý mladík z Prahy, ktorý miluje módu a vo svojom šatníku preferuje najmä eleganciu. Vedie vlastný blog, ktorý je postavený na troch primárnych elementoch, a to mužská móda, dobré jedlo a cestovanie. Rozhodol sa tak preto, aby sa mohol so sledovateľmi podeliť nielen s fotografiami, ale aj so svojimi myšlienkami, skúsenosťami či radami.

@ifashionstreet

Ďalší pán na holenie je mladý dobrodruh a cestovateľ Peter. Okrem toho, že miluje cestovanie, je aj veľkým milovníkom módy. Peter pochádza z Bratislavy a študuje sociólogiu.

@adamrustman

Elegancia, šarm a maximálna upravenosť. Aj takto by sme mohli definovať Adama. Živí sa ako profesionálny fotograf už 15 rokov. Je dosť pravdepodobné, že s prácou tohoto gentlemana si sa už stretol. Fotil už nespočetne veľa známych tvárí, vo väčšine pre časopis Break. Vo svojom voľnom čase sa venuje aj plážovému volejbalu, svojmu výdatnému blogu (ktorý rozhodne nezabudni skontrolovať) či svojej rodine.

@jakubkallmunzer

Ďalší gentleman v poradí je 23-ročný Jakub z Prahy. Pravidelne píše svoj pestrý blog a ako sám tvrdí, má veľké ambície k dosiahnutiu mnohých blogerských ocenení. Vo svojom voľnom čase sa venuje cestovaniu, kulturistike, snowboardingu, no najviac ho baví móda.

@houseofdaniel

Posledný z nášho výberu je ďalší Čech menom Daniel. Jeho štýl sa zľahka líši od štýlu ostatných blogerov tohto zoznamu. Venuje sa najmä streetwearovej móde a urbanistickej kultúre. Dokonca sa už objavil aj na svetoznámych stránkach, ktoré sa zaoberajú práve streetwearom, ako napr. Hypebeast či Highsnobiety. Medzi jeho obľúbené značky patrí aj Balenciaga, Vetements alebo Givenchy.

Anketa:
Ktorí z blogerov ťa zaujal najviac?
@mlady.s
@vegetarianboy
@danielchomistek
@styleofdavid
@ifashionstreet
@adamrustman
@jakubkallmunzer
@houseofdaniel
@mlady.s
23 %
194 Hlasov
@vegetarianboy
9 %
75 Hlasov
@danielchomistek
6 %
54 Hlasov
@styleofdavid
8 %
72 Hlasov
@ifashionstreet
17 %
143 Hlasov
@adamrustman
22 %
192 Hlasov
@jakubkallmunzer
7 %
56 Hlasov
@houseofdaniel
8 %
72 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia