Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. apríla 2018, 15:10
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

V Pixare pravdepodobne natočili najlepší animák roka. Rodinka úžasných v zábavnom traileri opäť vyráža do akcie

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Očakávaný animák The Incredibles 2 sa predstavuje novou a vizuálne nádhernou ukážkou plnou akcie aj humoru. Nevieme sa dočkať kina.

Ako sme včera večer sľubovali prostredníctvom čerstvého plagátu, tak aj činíme. Svetlo sveta dnes totiž konečne uzrel celkom nový trailer pre očakávaný animák The Incredibles 2, no a vám už musí byť jasné, že mu ani tentokrát nechýba poriadna dávka akcie a humoru.

Navyše, nižšie priložená ukážka je vizuálne nádherná, ponúka množstvo doposiaľ nevidených záberov a sľubuje ďalšie úžasné dobrodružstvo, ktoré nadviaže na populárny prvý diel z roku 2004. Koniec koncov, presvedčte sa sami.

Čo sa samotného príbehu týka, v jeho centre opäť raz uvidíme našu obľúbenú rodinku superhrdinov. Oproti prvému filmu sa však hlavnou hviezdou stane Helen (Holly Hunter), zatiaľ čo Bob (Craig T. Nelson) ostáva doma a pomáha Violet (Sarah Vowell) a Dashovi (Huck Milner) zvládať každodenné nástrahy „normálneho“ života.

A keď už sa zdá, že to popri prejavujúcich sa schopnostiach malého Jack-Jacka nemôže byť horšie, objaví sa na scéne nový záporák, ktorý plánuje uskutočniť svoj diabolský a geniálny plán. Rodinka tak bude musieť znova spojiť sily s Frozoneom (Samuel L. Jackson) a nájsť spôsob, ako ho poraziť.

V Pixare pravdepodobne natočili najlepší animák roka. Rodinka úžasných v zábavnom traileri opäť vyráža do akcie
Zdroj: Disney/Pixar

Za scenárom spolu s réžiou stojí Brad Bird (The Iron Giant, The Incredibles, Ratatouille) a okrem vyššie spomínaných hercov postavám prepožičajú hlasy aj Bob Odenkirk, Catherine Keener, Jonathan Banks, Sophia Bush, Isabella Rossellini či Brad Bird.

Premiéra snímky je u nás naplánovaná na 2. augusta (srpen) 2018 a pokiaľ sa o nej chcete dozvedieť viac, vstúpte už klasicky do tohto vlákna. Čo hovoríte na najnovší trailer? Myslíte si, že sa dvojka posunie kvalitou ešte vyššie než jednotka?

V Pixare pravdepodobne natočili najlepší animák roka. Rodinka úžasných v zábavnom traileri opäť vyráža do akcie
Zdroj: Disney/Pixar
Domov
Zdieľať
Diskusia