Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. apríla 2018, 17:41
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Plnoštíhlej blogerke strážnici hotela povedali, aby sa prezliekla. V plavkách vraj pohoršuje ľudí

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Príslušníci bezpečnostnej služby luxusného hotela v Las Vegas prikázali plus size modelke a blogerke, aby sa neukazovala v plavkách a urýchlene sa obliekla.

Anna O’Brien je 33-ročná lifestylová blogerka z New Yorku. Plnoštíhla blondína sa vo svojom blogu venuje najmä plus size modelingu a taktiež sama občasne pôsobí ako modelka. Pred pár dňami bola na fotení v luxusnom hoteli v Las Vegas, no zostala veľmi znepokojená po tom, čo sa tam odohralo. So svojou nepríjemnou skúsenosťou sa ihneď podelila so svojimi fanúšikmi na Instagrame, pričom priložila aj fotografiu s jej osudným outfitom.

Anna tvrdí, že od vedenia hotela mala povolené fotiť v priestoroch celého komplexu. Spolu s jej osobným fotografom začali s fotením lookbooku plaviek, no po pár záberoch k nim podišli príslušnici SBS daného hotela s ráznou požiadavkou, aby si modelka na seba ihneď niečo obliekla, pretože svojím vystupovaním vzbudzuje verejné pohoršenie. Anna zostala v obrovskom šoku. Snažila sa strážnikom celú situáciu objasniť a vysvetliť, že na fotenie majú povolenie, no SBS tomu nevenovala žiadnu pozornosť. Tu môžeš vidieť, čo mala Anna na fotení oblečené:

Frustrovaná Anna a jej fotograf sa vrátili do hotelovej izby, aby sa prezliekla a mohli pokračovať vo fotení. Obliekla si na seba jednodielne plavky a následne na to sa vybrali do inej časti hotela. No takisto ako pri prvom pokuse, po niekoľkých záberoch sa k nim vydal iný príslušník ochranky a povedal im, aby s fotením prestali.

Anna vytiahla telefón a ohradzovala sa e-mailami s PR oddelením daného hotela, kde mala povolenie na fotoshooting, no nič sa tým nezmenilo. Blogerke sa v jej zúfalom vyjadrení na Instagrame nepáčilo, že jej SBS neverila a taktiež nechápe, z akého dôvodu nie je hodná dôvery a úcty.

Anna tvrdí, že celý incident nijako nesúvisel s jej oblečením, pretože vo vstupnej hale sa údajne prechádzalo mnoho iných dievčat v plavkách a nikto im na to nič nepovedal. Hovorí o diskriminácii zo strany hotela výlučne len kvôli jej telu.

Domov
Zdieľať
Diskusia