Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. apríla 2018, 10:31
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Krásna slovenská policajtka si získala srdcia komentujúcich z našich končín. Pokojne by mohla svoju prácu vymeniť za modeling

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Ani v slovenskom policajnom zbore nie je núdza o sympatické ženy.

Nedávno sa v Trnave odohralo tradičné futbalové derby medzi domácim Spartakom a Slovanom Bratislava. Zápas už klasicky priniesol tvrdý boj, ktorý sa občas preniesol aj na tribúny a mimo štadióna. O pokojný priebeh celého zápasu sa preto starala aj Pohotovostná motorizovaná jednotka našej polície a policajti veľmi rýchlo pochopili, že sa je čím chváliť. Na Facebook včera zavesili zopár fotografií priamo z Trnavy, na ktorých pózujú policajti pripravení v akejkoľvek chvíli zasiahnuť.

Najväčšiu pozornosť si však neuchmatol žiadny mužský príslušník, ale žena. V Pohotovostnej motorizovanej jednotke strážila poriadok v Trnave aj mimoriadne sympatická policajtka a v komentároch na Facebooku bolo hneď každému jasné, že Slovákov zaujala. Jej vzhľad chválili nielen muži, ale aj množstvo žien, a ak si neskôr doma komentáre čítala, musela sa poriadne červenať.

Policajti zverejnili jej fotografie tak, aby nebolo dobre vidieť na menovku a číslo. Jej presné meno preto zostáva v tajnosti, lenže v komentároch sa polemizovalo o tom, či sa volá Lenka alebo Lucka. Na druhej strane, je pozitívne, že meno policajtky nebolo všade vycapené, pretože po komentároch pod príspevkom by sa musela pripraviť na stovky otravných správ od nedisciplinovaných vodičov.

Aj tí sa v komentároch dobre zabávali. Jeden chlapík nevedel pochopiť, prečo ho policajtka ešte nezastavila, keď po Trnave schválne jazdí rýchlosťou 90 kilometrov za hodinu. Lenku zase zaujímalo, či si policajtka chráni svoje majestátne vlasy, aby ju niekto nevyťahal za chvost. A objavili sa aj kritické komentáre o tom, či už je policajný zbor v koncoch, a preto si musí popularitu zvyšovať peknými ženami. Názor si už musíš vytvoriť sám. 

Domov
Zdieľať
Diskusia