Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. apríla 2018, 20:20
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Už čoskoro budeš môcť vymazávať svoje správy z Messengeru. Nechcený text nemusí nikto vidieť

TECH FACEBOOK
Uložiť Uložené

Facebook plánuje zaviesť prelomovú novinku.

Bolo naozaj ťažké nezachytiť škandál Facebooku, ktorý sa sociálnej sieti pošťastil spolu so spoločnosťou Cambridge Analytica. Tá zneužívala dáta facebookových používateľov a keď sa všetko prevalilo, dorazili aj náležité opatrenia. Facebook začal hasiť ohne a investoval obrovské sumy do reklamy, no tiež ľudí informoval o hrozbách zverejňovania informácií na internete.

Ľudia zapojení do škandálu si však začali tiež všímať, že im z histórie ich správ uložených v Messengeri začali miznúť správy a časť diskusie sa tak zvrtla na tému, prečo táto funkcia vlastne ešte neexistuje. Jasné, čiastočne je nefér, že môžeš zmazať akúkoľvek svoju textovú chybu z minulosti, no túto možnosť by uvítal snáď každý používateľ. A podľa Facebooku to vyzerá tak, že už o pár mesiacov sa táto veľká vec udeje.

Už čoskoro budeš môcť vymazávať svoje správy z Messengeru. Nechcený text nemusí nikto vidieť
Zdroj: Janitors

"O tejto možnosti sme už viackrát diskutovali," prezradil jeden z hovorcov Facebooku pre technologický portál TechCrunch. "Niektoré krajiny si už teraz dokážu vytvoriť tajné konverzácie, kde sa ich obsah po chvíli automaticky vymaže. Budeme však mať dostupnú aj úplnú možnosť mazania správ, vývoj však zaberie nejaký čas. Mali sme s touto funkciou však prísť už skôr a je nám ľúto, že ešte nie je dostupná."

Domov
Zdieľať
Diskusia