Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. apríla 2018, 11:09
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Vieš, koľko prstov majú postavy v Simpsonovcoch? V ulicach sme zisťovali, ako dobre poznajú Slováci známe filmy a seriály (Anketa)

REFRESHER BRATISLAVA KVÍZ
Uložiť Uložené

V uliciach Bratislavy sme sa náhodných okoloidúcich pýtali na slovenské aj zahraničné filmy a seriály. Za dve správne odpovede dostali lístky do kina.

Na Slovensko sa po dlhej dobe vrátilo príjemné počasie, čo nás opäť vyhanlo do ulíc pýtať sa vás rôzne otázky. Tentokrát nepôjde o módu ani hudbu a rozhodli sme sa vás aj obdarovať. Teda tých, ktorí odpovedali správne. Naša Barborka vybehla do Cinemax Bory aby zistila, či Slováci poznajú svet seriálov a filmov.

Vopred pripravené otázky sa týkali napríklad Harryho Pottera, Avengerov či Simpsonovcov. Samozrejme, mysleli sme aj na náročnosť, takže niektoré otázky boli podstatne jednoduchšie, ako sa na prvý pohľad mohlo zdať a každý, kto poznal odpoveď na obe, dostal aj lístky do kina

V konečnom dôsledku môžeme konštatovať, že Slováci majú aspoň v tých najznámejších filmoch a seriáloch prehľad. Aj keď si niekedy museli správnu odpoveď tipnúť. A koľko by si zvládol správne zodpovedať ty?  

Domov
Zdieľať
Diskusia