Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. apríla 2018, 16:30
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Toy Story 4 dorazí v lete 2019. Prečo ale mnohí fanúšikovia nechcú, aby séria pokračovala?

FILMY A SERIÁLY TOY STORY 4
Uložiť Uložené

Štvrté pokračovanie obľúbenej série dostalo dátum premiéry.

Pokračovanie dobrodružstiev Woodyho a Buzza Lightyeara v Toy Story 4 má už svoj dátum premiéry. Dočkáme sa ho 21. júna (červen) 2019, teda takmer dekádu po Toy Story 3.

Andy sa v tretej časti vydal na vysokú a svoje hračky zanechal dievčatku menom Bonnie. Podľa mnohých divákov bol tretí diel kvalitným, patrične emocionálnym a uspokojivým koncom celej série.

Preto sa už na internete objavili ohlasy, ktoré z pripravovaného štvrtého dielu nie sú príliš nadšené. Štúdio obviňujú z toho, že chce pokračovanie za každú cenu, aj keď príbeh sa už logicky uzavrel. Podľa Johna Lassetera by sa mala štvorka sústrediť na "ľúbostný príbeh medzi Woodym a Bo Peep". 

Takéto informácie sme dostali v roku 2015, či však ešte stále platia, nevieme. Toy Story 4 bude režírovať Josh Cooley. Prvý diel Toy Story sme dostali v roku 1995, dvojka nasledovala v roku 1999 a trojka v roku 2010. Ako ste na tom vy? Ste radi, že Toy Story dostane štvrtý diel, alebo by ste sériu už nechali spať?

Anketa:
Ste radi, že sa dočkáme Toy Story 4?
Áno, rád si pozriem každý ďalší diel.
Nie, myslím, že je to zbytočné, trojka bola uspokojivým zakončením.
Áno, rád si pozriem každý ďalší diel.
44 %
126 Hlasov
Nie, myslím, že je to zbytočné, trojka bola uspokojivým zakončením.
56 %
163 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia