Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. apríla 2018, 19:26
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

O čom je vlastne ešte dnešná spoločnosť? Na Instagrame všetko slepo lajkujeme a v uliciach si nevšímame šance na lásku

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Ilustrácie vedia byť často veľavravné hneď po pár sekundách.

Kritizovanie našej dnešnej spoločnosti sa stalo menším trendom. Najviac sa doň zapájajú umelci a tvorcovia ilustrácií, ktorí sa často objavujú aj na našom webe. Jan Siemen pochádza z nemeckého Kolína a profesionálne sa venuje tvorbe grafického dizajnu, lenže vo voľných chvíľach využíva svoju kreativitu aj na trefné obrázky. Nejde o žiadne roztomilé a zamilované páry, ale o konceptuálne zobrazenú tvrdú realitu našich každodenných dní, ktoré sú dnes do veľkej miery ovplyvnené sociálnymi sieťami a technológiami.

Ilustrácie nemeckého umelca sú v tejto chvíli ešte oveľa relevantnejšie, pretože svetom stále otriasa škandál z Facebooku, odkiaľ unikli informácie o oveľa väčšom počte užívateľov, ako sa prvotne odhadovalo. Jan je dokonca nápomocný aj v komentároch na svojom Instagrame a nebojí sa fanúšikom poradiť, ak sú zvedaví, ako jeho ilustrácie vznikajú. Zatiaľ ho síce sleduje necelých 10-tisíc užívateľov, avšak pri podobnej tvorbe nebude trvať dlho, kým sa stane skutočne populárnym.

Domov
Zdieľať
Diskusia