Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. apríla 2018, 13:41
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Bruna Marquezine: Brazílska tmavovláska s črtami Kendall Jenner, ktorá pomotala hlavu aj Neymarovi

REFRESHER MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Vychádzajúca herecká hviezda oslávi tento rok ešte len 23. narodeniny a už teraz jej leží pri nohách celá krajina vrátane kapitána futbalovej reprezentácie.

Brazília nie je len krajinou 5-násobných majstrov sveta vo futbale, ale taktiež domovom miliónov krásnych žien, z ktorých mnohé sa presadili v módnom priemysle. Za všetky môžeme spomenúť Adrianu Lima, Alessandru Ambrosio či Isabelu Fontani hviezdiace predovšetkým na prehliadkách a v kampaniach pánmi obľúbenej značky Victoria´s Secret.

Dnešným článkom avšak opustíme hladiny modelingu a poobhliadneme sa po kinematografii, respektíve po miestnej herečke, ktorá si získala srdce loptového kúzelníka hrajúceho vo farbách PSG. Na mysli máme samozrejme futbalistu Neymara Jr. a meno jeho (nateraz) vyvolenej je Bruna Marquezine.

Stále ešte len 22-ročná tmavovláska narodená v Rio De Janeiro sa na brazílskych obrazovkách pravidelne objavuje od detstva a časom z jemného dievčatka stala atraktívna žena so správnymi krivkami. Nasledujúce riadky a zábery vám o Brune rozhodne napovedia viac.


Keby nebola Bruna herečkou, kľudne by sa mohla živiť modelingom. Snímky pre brazílske vydanie Harper´s Bazaar v takmer priesvitnom komplete módneho domu Gucci a lodičkách Saint Laurent s výrazným podpätkom sú jasným dôkazom nášho tvrdenia

Na stránkach TOP Magazine sa hravá kráska objavila len v rôznych plavkách alebo krátkych topoch, ktoré nechali dokonale vyniknúť jej štíhlu figúru. 

Ako by povedal český raper El Nino: "Šaty dělají člověka". Snedá herečka to zrejme vidí rovnako a častokrát ju môžeme vidieť nahodenú v luxusných kúskoch. Napríklad nižšie si počas slávnostnej večere obliekla krátke šaty od Balmain navrhnuté Olivierom Rousteingom a topánky Christian Louboutin.

Na poslednom Benátskom filmovom festivale žiarila Bruna na červenom koberci v honosnej róbe Alberta Ferretti. Kompletný look ukážkovo dotvorila výraznými šperkami známeho výrobcu Chopard a my strácame slová... Druhý deň si užívala v šatách rovnakej dizajnérky, len v čiernom odtieni s výstrihom. 

Vysoké čižmy nad kolená sú azda najatraktívnejším typom obuvi, po akom môžu ženy siahnuť, škoda len, že v naších končinách to nie je obľúbenou záležitosťou. Brazílska hviezdička počas minuloročného Halloweenu vyšla do ulíc v kostýme, ktorý si radšej nedovolíme pomenovať a vyzerala mimoriadne hriešne.

Lovecké Slnečné okuliare neslúžia len na ochranu zraku, ale taktiež ako módny doplnok neoceniteľnej hodnoty. Skvost nižšie pochádza spod rúk talianských výrobcov, ktorý bol súčasťou kolekcie Gucci pre obdobie jar/leto 2017. Chválime výber. 

Elegancia a sofistikovanosť srší z väčšiny outfitov mladej krásky, vďaka čomu si ju rýchlo zamilovali aj obyvatelia Paríža, ktorého farby háji Brunin priateľ Neymar Jr. Kúsky od módnych domov Versace, Gucci, Dior, Dolce & Gabbana či Jean-Paul Gaultier tak tvoria dôležitú súčasť jej šatníka a topánkovníka. 

Juhoamerická Kendall Jenner však z času na čas nepohrdne ani streetwearovými kúskami, ku ktorým má blízko aj jej aktuálna polovička. 

Oveľa viac to avšak Brune pristane v šatách, stačí sa pozrieť na spoločný záber s loptovým kúzelníkom. Lodičky Saint Laurent s podpätkom YSL sú sladkou čerešničkou. Veríme, že ich láska vydrží...

Plavková sezóna je už za rohom, a tak jemná inšpirácia pre naše milované nežnejšie polovičky nie je určite zlým nápadom, alebo? 

Na záver pripájame ešte klasických 5 náhodne vybraných záberov, vďaka ktorým si budete môcť urobiť pohľad na vkus atraktívnej Brazílčanky.

 

A post shared by Bruna Marquezine ♡ (@brumarquezine) on

 V prípade, že sa o módne dianie zaujímate trochu bližšie, tak určite nezabudnite navštíviť ani našu stránku Móda Refresher, ktorá vám poskytne vždy len tie najzaujímavejšie a najhorúcejšie informácie z módneho sveta. Ďakujeme za podporu!

Domov
Zdieľať
Diskusia