Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. apríla 2018, 15:56
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Emily Ratajkowski vyzerala už v 14 rokoch ako dospelá. Za fotky zo svojej mladosti si však vyslúžila aj kopu nechutných komentárov

ZAUJÍMAVOSTI EMILY RATAJKOWSKI
Uložiť Uložené

Svetoznáma modelka sa musí na internete popasovať s mnohými kritikmi.

Modelka Emily Ratajkowski nedávno predstavila svoju novú kolekciu plaviek a v aktivitách na sociálnej sieti Instagram neprestáva. Krátko po tom zverejnila na svojom instagramovom príbehu aj fotografiu spred viac ako jednej dekády, keď mala iba 15 rokov. Emily pritom získala skúsenosti s reakciami internetu na svoje fotky z mladosti už v roku 2013.

Vtedy na Twitter zavesila záber z doby, keď oslávila 14 rokov, aby všetkým dokázala, že nepodstúpila plastickú operáciu pŕs. Ako 14-ročná vyzerala Emily mimoriadne dospelo a vyvinuto, čo sa odzrkadlilo aj na komentároch pod fotografiou. Podobný príbeh sa zopakoval aj po fotke 15-ročnej Emily z Instagramu. Ako maloletá modelka rozhodne nevyzerala, ale to v žiadnom prípade neznamená, že človek by sa mal uchyľovať k nechutným a úchylným komentárom.

Emily Ratajkowski vyzerala už v 14 rokoch ako dospelá. Za fotky zo svojej mladosti si však vyslúžila aj kopu nechutných komentárov
Zdroj: Emily Ratajkowski

Emily si preto na svojom Twitteri aj Instagrame našla poznámky o tom, ako sa muži cítia zle za to, že si jej fotku ukladajú do mobilu. Pribúdali komentáre o tom, ako by sa ľudia nechali nahovoriť na pohlavný styk s ňou a žartovalo sa o odchode do väzenia, ktorý by za to vraj stál.

Odporúčané
UGG topánky: Hit milénia rozbehli surferskí bratia s investíciou 500 dolárov UGG topánky: Hit milénia rozbehli surferskí bratia s investíciou 500 dolárov 8. decembra 2023, 9:30

Mnohí zase volali po božskom mene pri pohľade na 14-ročnú Emily, a tak by sme si mali všetci uvedomiť, že maloleté dievčatá si podobné komentáre nezaslúžia bez ohľadu na to, či majú momentálne už 26 rokov alebo nie. Emily sa nechutné poznámky určite nepáčili a aj ľudia by sa mali zamyslieť nad tým, či by boli spokojní, keby im takto komentovali mladistvú dcéru.


Domov
Zdieľať
Diskusia