Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. apríla 2018, 11:05
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Eminem predstavuje hororový videoklip ku skladbe Framed

HUDBA EMINEM
Uložiť Uložené

Jeden z najlepších raperov planéty predstavuje tretí videoklip k svojmu zatiaľ poslednému albumu.

Eminemov minuloročný album s názvom Revival vyvolal ihneď po vydaní množstvo diskusií a fanúšikov rozdelil do viacerých táborov. Niektorým vadili témy a texty, iným zas technika či hostia. Koniec koncov išlo o suverénne najdiskutovanejší a najviac polarizujúci projekt americkej legendy, ktorá už k nemu stihla natočiť dva videoklipy s obrovským úspechom. 

Dnes tu máme po dlhšom čakaní aj ďalší, pričom už na základe zverejnených ukažok pred pár dňami nám bolo jasné, že sa máme na čo tešiť. Podobne ako samotná skladba Framed, aj vizuál sa do veľkej miery podobá na autorovu rannú tvorbu, s čím by nemal mať problém žiadny fanúšik. Spracovaniu do krátkeho hororového filmu plného psycho záberov v konečnom dôsledku ani nie je čo vytknúť.

Eminema čaká v prvej polovici leta európske turné a objaví sa aj v mestách a na festivaloch neďaleko Slovenska, takže si túto príležitosť určite nemôžeš nechaj újsť. Teraz už ale videoklip ku tracku Framed. 

Domov
Zdieľať
Diskusia