Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. apríla 2018, 13:55
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

10 elegantných a zároveň dostupných hodiniek pre každého muža

MÓDA HODINKY
Uložiť Uložené

Inšpiruj sa naším výberom nóbl hodiniek, ktoré rozhodne spestria tvoj každodenný outfit.

Atraktívne a elegantné hodinky sú neodmysliteľnou súčasťou štýlu skutočného muža, či už sa pripravuješ na rušný pracovný deň alebo ideš len tak do mesta v casual oblečení. 
 

Nielen funkčnosť a vzhľad hodiniek, ale taktiež aj symbolický prejav toho, že si dochvíľny a čas je pre teba cenný, ti dodáva na mužnosti a elegancii.

Sme si vedomí, že nie všetci mladí gentlemani si môžu dovoliť investovať do drahých hodiniek ako Rolex, Hublot, Cartier alebo Breitling. Preto ti prinášame pár cenovo dostupných, vďaka ktorým bezpochybne upútaš pozornosť a zaujmeš svoje okolie. A v neposlednom rade, tvoju peňaženku to nijako zvlášť nezabolí.

Seiko (225 €)

Seiko je jednou z najpredávanejších značiek hodiniek na svete a to z dobrého dôvodu. Ak hľadáš vzhľad Rolexu, no nemôžeš si dovoliť tak vysokú cenovú reláciu, Seiko sú hodinky pre teba. Značka ponúka taktiež menej formálne hodinky s podobným vzhľadom ciferníka a ručičiek.

10 elegantných a zároveň dostupných hodiniek pre každého muža
Zdroj: Jomashop
Citizen (120 €)

Ak si niekedy v televízii sledoval golf, je viac než pravdepodobné, že s názvom Citizen Eco-Drive si sa už stretol. Sú to prvotriedne hodinky pre každého, kto chce na ruke nosiť veľké meno uznávanej značky za rozumnú cenu. Takisto nimi šetríš životné prostredie, keďže Eco-Drive využíva nevyčerpateľný prírodný zdroj – svetlo. Vďaka tomu netreba v hodinkách meniť batérie, ktoré pri likvidácii škodia životnému prostrediu.

10 elegantných a zároveň dostupných hodiniek pre každého muža
Zdroj: Jomashop

Brooklyn (40 €)

Skvelý neformálny vzhľad vďaka farebnému remienku od Brooklyn Watch Company. Značka má širokú škálu dizajnov, ktoré sú dostupné za prijateľné ceny. Dizajnom sa podobajú na známe hodinky Daniel Wellington, no cenovo by si ich porovnával len ťažko. Zo všetkých hodiniek, ktoré sme pre teba zostavili v tomto článku, sú bezkonkurenčne najlacnejšie, takže ak hľadáš pekné, funkčné a kvalitné hodinky, no všetky svoje úspory si už minul, ešte stále si môžeš zaobstarať Brooklyny.

10 elegantných a zároveň dostupných hodiniek pre každého muža
Zdroj: Jomashop

Timex (100 €)

Timex ti prináša ich osvedčené hodinky typu Weekender, pretože su to jedny z najlepších na bežné nosenie - jednoduché, všestranné a cenovo dostupné. Ak chceš mať prehľad o presnom čase, tak ťa iste poteší, že hodinky v sebe zahŕňajú aj chronograf. Kožený remienok je ako milý bonus, s tým, že na nastavenie dĺžky sa používa gombík. 

10 elegantných a zároveň dostupných hodiniek pre každého muža
Zdroj: Huckberry

Tissot (215 €)

Tissot je značka, ktorou nepohrdne snáď žiadny milovník kvalitných hodiniek. Švajčiarska firma prináša skutočnú kvalitu a skvelý vzhľad za ceny, ktoré sú pre väčšinu zákazníkov vyhovujúce. Pevný rám z nehrdzavej ocele, strieborný ciferník s ručičkami a taktiež zafírové sklo pre zvýšenú kvalitu pôsobia elegantným dojmom a sú vhodným doplnkom na každú spoločenskú udalosť.

10 elegantných a zároveň dostupných hodiniek pre každého muža
Zdroj: Jomashop

Nixon (100 €)

Americká značka Nixon vznikla koncom minulého storočia ako revolúcia proti tomu, čo vtedy ponúkal trh s hodinkami. Mladí ľudia stojaci za značkou Nixon, pohybujúci sa vo svete surfovania, skateboardingu, snowboardingu a umenia, verili, že vytvoria kvalitné a štýlové hodinky. Ich počiatočný zámer sa vydaril. Prinášajú ti hodinky z kvalitných materiálov a s moderným dizajnom, ktoré môžeš nosiť nielen pri športových aktivitách, ale takisto sa hodia aj na spoločenské udalosti. Veľkou preferenciou je aj široká škála farebných možností. Špeciálna pozornosť pri tvorbe hodiniek Nixon je venovaná detailom, ktoré rozhodne neprehliadneš.

10 elegantných a zároveň dostupných hodiniek pre každého muža
Zdroj: Nixon, Amazon

 

Hamilton (220 €)

Hamilton spočiatku vyrábal vreckové hodinky a na začiatku 20.storočia, kedy v USA došlo k masívnej expanzii železničnej dopravy, odoberali všetku produkciu Hamiltona práve tamojšie železnice. Drvivú väčšinu produkcie firmy tvoria mechanické hodinky, nechýbajú však ani Quartz modely. Značka u svojich hodiniek používa výhradne švajčiarske strojčeky ETA, známe svojou vysokou kvalitou, spoľahlivosťou a životnosťou.

10 elegantných a zároveň dostupných hodiniek pre každého muža
Zdroj: Jomashop

Fossil (75 €)

Hodinky Fossil sa aj napriek mnohokrát avantgardnej dizajnovej nápaditosti, na ktorej si zakladajú, stále pridŕžajú svojho primárneho poslania - byť pre ich majiteľa spoľahlivým časomerným nástrojom. Typickou črtou pánskych i dámskych modelových radov značky Fossil je inšpirácia retro štýlom 50. rokov minulého storočia, ktorý vďaka kreativite návrhárov prispôsobuje hodinky potrebám dneška. V kolekciách Fossilu prevažujú cenovo dostupné oceľové hodinky osadené kvalitnými japonskými quartz strojčekmi, no výnimkou nie sú ani kusy poháňané mechanickými kalibrami. Konkretne tento výtvor z dielne Fossil má veľmi ostrý chronograf s kontrastom zlata, ktorý vystupuje z decentnej tmavomodrej tváre.

10 elegantných a zároveň dostupných hodiniek pre každého muža
Zdroj: Fossil

MVMT (96 €)

Športovo-elegantné hodinky pôvodom z USA sa môžu pochváliť remienkom a takisto aj telom z leštenej ocele, ktorá je hneď na pohľad kvalitná a štýlová. Ciferník chránený minerálnym sklom skrýva švajčiarsky strojček. Minimalistický dizajn, čisté línie bez rušivých elementov, kvalitné materiály a poctivosť, to sú vlastnosti, na ktoré sa u hodiniek MVMT rozhodne môžeš spoľahnúť.

10 elegantných a zároveň dostupných hodiniek pre každého muža
Zdroj: Mvmtwatches
 

Casio (64 €)

Ako posledné zakončujú kompletný zoznam jediné digitálne hodinky z celého výberu a to z dielne všetkým dobre známej japonskej značky Casio. Firmu preslávilo najmä zahájenie prvej produkcie elektronických kalkulačiek už v 70. rokoch minulého storočia. Populárna je najmä rada G-Shock, no my sme sa dnes zamerali výlučne na vintage kolekciu Classic. Sú to športové, no zároveň elegantné hodinky ku každej príležitosti. Hodinky disponujú osvetlením s LED diódou, kalendárom, alarmom a taktiež stopkami. Vodotesnosť hodiniek je do 30 m. Ak ešte stále váhaš ktoré hodinky z nášho výberu si zaobstarať, Cassio Classic nie je vôbec krok vedľa. Aktuálne sú dostupné aj na Footshope.

10 elegantných a zároveň dostupných hodiniek pre každého muža
Zdroj: Footshop
Domov
Zdieľať
Diskusia