Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. apríla 2018, 21:41
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Transgender žena sa chce operáciami zmeniť na draka. Eva už má rozdvojený jazyk, odstránené uši, prefarbené oči aj umelé rohy

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Svoj život sa Eva rozhodla navždy zmeniť.

Na planéte sa nachádzajú všemožní ľudia, no rozhodne by si nikdy neočakával niekoho ako Evu Tiamat Medusu z amerického štátu Texas. Eva je transgender, ale to ani náhodou nie je to najzvláštnejšie na jej osobe.

Ešte pred niekoľkými rokmi išlo o bežnú viceprezidentku banky, no so svojou prácou sa rozhodla skončiť a zo záhadných dôvodov usúdila, že sa zmení na draka. Samozrejme, v realite to nie je možné a Eva si to uvedomuje, ale snaží sa tak minimálne vyzerať.


Jej prvým rozhodnutím tak bola operácia nosu, ktorý drasticky zmenil svoj tvar. Z hlavy jej boli odstránené uši a očné bielká sa zmenili na zelené. Nasledovala hromada tetovaní a piercingov, pričom Eve nechýba ani osem zvláštnych umelých rohov. Medzi najnebezpečnejšie zákroky patrí tiež rozdvojenie jazyka. Spolu ju operácie stáli približne 35 000 €.


Evin príbeh má však smutné základy. Rodičia ju opustili ako päťročnú a až teraz má pocit, že znovu žije svoj život. Keď ešte žila ako muž, bol jej objavený nepríjemný vírus HIV a práve vtedy sa Eva rozhodla, že nechce zomrieť ako človek. Podľa nej ide o úžasné bytosti, no zároveň sú najväčšmi deštruktívne a sú hrozbou pre samých seba. Dnes svoju transformáciu vníma ako najúžasnejšiu cestu v jej živote

Domov
Zdieľať
Diskusia