Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. apríla 2018, 22:10
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Aprílový žartík vyšiel Elona Muska draho. Hodnota Tesly kvôli oznámenému bankrotu klesla o značnú sumu

ZAUJÍMAVOSTI ELON MUSK TESLA (VÝROBCA AUTOMOBILOV)
Uložiť Uložené

Úsmev z tváre sa musel Elonovi rýchlo vytratiť.

Prvý apríl si užili všemožné internetové celebrity, médiá či webstránky. Napríklad také Google Maps sa do svojich služieb rozhodli po Pac-Manovi zakomponovať už tradičnú hru Nájdi Walda a ak si chcel a práve si nepotreboval niekam navigovať, mohol si stráviť niekoľko minút hľadaním známeho panáčika v pruhovanom tričku medzi stovkami iných.

Pokušeniu pripraviť si aprílový žartík však neodolal ani Elon Musk. Ten na svojom Twitteri zavtipkoval o zrušení jeho firmy Tesla. Tá sa totiž podľa ironického tweetu už nedala zachrániť a dorazil neodvratný bankrot a aj keď bolo viac než jednoznačné, že ide len o Elonov spôsob humoru, nie každý to pochopil.

Podľa britského portálu Metro totiž klesla hodnota akcií Tesly o 2,5 percenta, z približne 258 dolárov na 245 dolárov, čo Elonovi zrejme okamžite odvialo dobrosrdečný úsmev z tváre. Všetko je znásobené už i tak neľahkými časmi Tesly. Známa agentúra Moody's automobilke napríklad len nedávno znížila kredibilitu a oznámila, že spoločnosť sa veľmi rýchlo blíži k absolútnej nule a na záchranu bude potrebovať viac než dve miliardy dolárov.

Domov
Zdieľať
Diskusia