Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. apríla 2018, 22:22
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rytmus a Pouličný autor tónov sa otvorene vyjadrujú k rasizmu

HUDBA RYTMUS
Uložiť Uložené

Predstavujeme ti ďalší videoklip z albumu 3UMF, ktorý P.A.T. vydal v závere uplynulého roka.

Pouličný autor tónov potešil ešte v závere roka 2017 fanúšikov albumom s 19 skladbami, ktoré boli v prvom rade o ňom. Okrem hudobného talentu, zvládnutej techniky a inovátorstva ukázal aj svoje producetnské schopnosti a môžeme ho tak považovať za komplexného hudobníka, ktorý sa už dnes dokáže plnohodnotne živiť svojou tvorbou, obieha československé kluby, točí klipy a vydáva single aj spolupráce. 

Dnes sme sa dočkali ďalšieho vizuálu, tentokrát ku skladbe Neprispôsobiví, kde hosťuje aj Rytmus. Pevne veríme, že máš 3UMF poriadne napočúvaný, a tak nemusíme približovať, o čom vlastne je. Námet k vizuálu vymyslel sám Páťa, ktorý sa rozhodol pre filmovejšie spracovanie, kde môžeme vidieť názorné ukážky toho, čo počujeme v texte. Realizáciu si na starosti zobrali chalani z MRouseMedia, ktorí sa toho skutočne nebáli. 

My sme veľmi radi, že otázku rasizmu sú raperi ochotní v trackoch riešiť aj takýmto priamym spôsobom, keďže je to pri súčasnom stave spoločnosti viac než nevyhnutné. Čo si myslíš ty? 

Domov
Zdieľať
Diskusia