Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. marca 2018, 17:53
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Pôvodné postavy z Jurského parku podľa Jeffa Goldbluma možno uvidíme v Jurassic World 3

FILMY A SERIÁLY JURASSIC WORLD 3: DOMINION
Uložiť Uložené

Vrátia sa aj Dr. Alan Grant (Sam Neill) a Dr. Ellie Sattler (Laura Dern)?

Jeff Goldblum naznačil, že postavy z originálnej trilógie Jurského parku by sa mohli objaviť v Jurassic World 3.Jurassic World: Fallen Kingdom bude obsahovať cameo postavy Dr. Iana Malcolma, ktorého hrá práve Goldblum.

 

Nedávno tiež poznamenal, že je možné, že vo Fallen Kingdom uvidíme aj Lauru Dern. A aby sme to mali komplet, tak len doplníme, že nedávno internetom cirkulovala informácia, že vo Fallen Kingdom by sa mal objaviť aj Sam Neill.

Pôvodné postavy z Jurského parku podľa Jeffa Goldbluma možno uvidíme v Jurassic World 3
Zdroj: Universal Pictures

Čo sa týka týchto cameo prekvapení, momentálne ide len o ničím nepodložené informácie. Ako však povedal Goldblum, ak ich neuvidíme teraz, tak by sa mohli objaviť v tretej časti. Fanúšikov by to iste potešilo.

Fallen Kingdom režíruje J. A. Bayona (A Monster Calls) a v slovenských kinách ho uvidíme 21. júla (červenec) 2018. Zároveň bol ohlásený aj tretí diel, ktorý dorazí v roku 2021.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia