Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. marca 2018, 12:34
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Virgil Abloh kráča na módny Olymp. V Louis Vuitton mu zverili mužskú sekciu

MÓDA LOUIS VUITTON MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Francúzsky módny dom po odchode Kima Jonesa siaha po jednom z najvyhľadávanejších mien súčasnosti. Ide o správny krok?

Nie je tomu tak dávno, čo sme vám priniesli komplexný článok o ceste Virgila Abloha až na vrchol pouličnej módy a dnešným dňom sa posúva do sféry, o akej pred pár rokmi ani len nesníval. Do svojich radov ho totiž získava azda najznámejší módny dom, Louis Vuitton, v ktorom bude mať na starosti mužskú sekciu.

Pre niektorých ide o možno prekvapivý ťah, ale vzhľadom na fakt, akým smerom sa aktuálne uberá  high fashion, je obdobný krok vcelku logický. Stačí sa pozrieť na Balenciagu, ktorú má pod palcom Demna Gvasalia a na pozíciu, kde ju po Alexandrovi Wangovi vytiahol.

Je niečo podobné avšak možné aj v prípade jednej zo značiek patriacej pod skupinu LVMH? To nateraz nevieme odhadnúť, ale spätne sa o akési jemné prepojenie dvoch odlišných svetov daného priemyslu pokúšal aj Kim Jones. Britský návrhár neváhal a nadviazal spolupráce s Nike či Supreme, čím dokázal, že Louis Vuitton nie je len pre snobov, aj keď na druhú stranu kolaborácia s druhou menovanou značkou nebola dostupná pre obyčajných ľudí.

Odporúčané
Outfit check z prvého radu na Pasienkoch: Luca Brassi10x so zlatými zubami či Ivana Tattoo Art v súprave Gucci za tisíce eur Outfit check z prvého radu na Pasienkoch: Luca Brassi10x so zlatými zubami či Ivana Tattoo Art v súprave Gucci za tisíce eur 18. apríla 2024, 11:00

V každom prípade, uvidíme, ako sa so svojou novou pozíciou dokáže popasovať CEO značky Off-White a či módny dom s typickým monogramom neuvidíme na každom druhom tínedžerovi s dobre zabezpečeným zázemím. Na záver ešte pripájame vyjadrenia oboch zainteresovaných strán.

 V prípade, že sa o módne dianie zaujímate trochu bližšie, tak určite nezabudnite navštíviť ani našu stránku Móda Refresher, ktorá vám poskytne vždy len tie najzaujímavejšie a najhorúcejšie informácie z módneho sveta. Ďakujeme vám!

Domov
Zdieľať
Diskusia