Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. marca 2018, 19:42
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Slovensko potrápili No Name s Kristínou v trápnej reklame aj magazín, ktorý zorganizoval nemiestnu súťaž (Freshnews)

REFRESHER FRESHNEWS NAKED BANANAS
Uložiť Uložené

V najnovších Freshnews hosťujú chalani z Naked Bananas a Krištof bude musieť vysvetľovať, čo mu to v úvode vypadlo z vrecka.

Tak ako každú nedeľu, aj dnes sa na našom oficiálnom Youtube objavil nový diel pravidelného seriálu Freshnews. Keďže sme si na natáčania zvykli pozývať známych pomocníkov, výnimkou nie je ani dnešok. Tentokrát naše pozvanie prijali chalani z Naked Bananas, ktorí sa venujú tvorbe vlastného obsahu na Youtube a ich cieľom je najčastejšie pobaviť vás. A to sa im úspešne darí. 

Okrem nich samozrejme nechýba ani moderátorská dvojica Krištof a Deniska, ktorá vám už tradične v pár minútach prezradí, čo zaujímavé sa za uplynulý týždeň stalo doma aj v zahraničí. Slovensko potrápili No Name s Kristínou aj magazín, ktorý zorganizoval súťaž o kozmetiku, pričom zapojiť si sa do nej mohol len v prípade, že odpovieš na otázku týkajúcu sa zavraždeného novinára.

Tak ako vždy, všetky informácie spomenuté vo videu sme už predtým stihli spracovať do článkov, ktoré nájdeš v popise. No a aj dnešnú časť Freshnews ti prináša aplikácia Payowallet, ktorá je k dispozícii pre platformy Android a iOS

Domov
Zdieľať
Diskusia