Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. marca 2018, 13:58
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Desivá mechanická socha Pennywisea z hororu It sa stala magnetom na turistov a aj vám zaručene spôsobí nočné mory

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Autori si naozaj dali záležať.

Horor It vtrhol minulý rok do našich kín ako veľká voda a razom sa zaradil medzi najlepšie adaptácie románov Stephena Kinga. Fanúšikovia už teraz dychtivo očakávajú druhý diel, ktorý by sa mal začať nakrúcať už v najbližších mesiacoch. Jednou z najvýraznejších postáv bol a bude samozrejme desivý klaun Pennywise.

Toho brilantne zahral Bill Skarsgård a jeho stvárnenie sa už do istej miery stihlo stať súčasťou hororovej popkultúry. Dôkazom toho je aj podujatie TransWorld's Halloween and Attractions, kde sa stretávajú fanúšikovia hororov, ducharín a strašidelných domov.

Práve tu sa tvorcovia rozhodli nainštalovať obrovskú mechanickú sochu rozzúreného Pennyewisea, ktorý práve trhá v tesákoch chudáka malého Georgieho.

Nie je vylúčené, že viacerým návštevníkom spôsobí tento pohľad menšie nočné mory, keďže ide naozaj o vydarenú prácu. Druhý diel It opäť zrežíruje talentovaný Andy Muschietti a momentálne sa hľadajú herci, ktorí stvárnia dospelých členov Losers Club.

 

Dospelú Beverly Marsh si s veľkou pravdepodobnosťou strihne skvelá Jessica Chastain (Molly's Game). Práve ona bola mnohými fanúšikmi považovaná za dokonalú voľbu. Premiéra je stanovená na 6. septembra (září) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia