Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. marca 2018, 20:08
Čas čítania 0:00
Šimon Kucka

Muž si v kine zasekol hlavu medzi sedačkami, keď sa skláňal po mobil. Stálo ho to život

FILMY A SERIÁLY NOVÉ FILMY V KINÁCH (KINOPROGRAM) SMRŤ
Uložiť Uložené

Nie nadarmo by sa mobilné telefóny v kine ani nemali vyťahovať z vreciek.

Podivuhodná situácia nastala minulý týždeň v meste Birmingham vo Veľkej Británii. Zatiaľ neznámy muž sa snažil dosiahnuť rukou na telefón po tom, ako mu v kine s názvom Vue na konci filmu spadol pod špeciálnu sedačku Gold Class.

Pri snahe dostať sa k telefónu si však muž hlavu pod sedadlom zasekol, následkom čoho dostal zástavu srdca.

Celá udalosť sa odohrala v rekreačnom komplexe Star City presne 9. marca. Muž bol s vážnymi zraneniami prevezený do nemocnice, kde 16. marca zraneniam podľahol.  

Úrad pre zdravotnú starostlivosť spolu s kompetentými z kina Vue začali celú vec vyšetrovať. Muž sa pravdepodobne snažil zodvihnúť spadnutý mobil, ale sedadlo pred ním sa spustilo na zem a opierka na nohy mu zakliesnila hlavu.

Následne zrejme spanikáril a dostal zástavu srdca, na čo okamžite zareagoval spolusediaci divák a obsluha kina, pričom sa ho pokúšali zo zovretia vyslobodiť.

 Takto vyzeralo sedadlo, pod ktorým zostal muž zakliesnený

Muž si v kine zasekol hlavu medzi sedačkami, keď sa skláňal po mobil. Stálo ho to život
Zdroj: www.myvue.com

Mužovi bola poskytnutá aj kardiopulmonálna resuscitácia, teda masáž srdca. Opierka na nohy sa medzitým uvoľnila a muž bol čo najrýchlejšie prevezený do nemocnice Heartlands Hospital, kde presne o týždeň neskôr zomrel. 

Odporúčané
Nové filmy v apríli: Kiná budú praskať vo švíkoch, keď vyjde každý týždeň nová akčná a sexuálna pecka Nové filmy v apríli: Kiná budú praskať vo švíkoch, keď vyjde každý týždeň nová akčná a sexuálna pecka 4. apríla 2024, 12:30

Šéf Úradu životného prostredia a riaditeľ Úradu ochrany zdravia a zdravotnej starostlivosti mesta Birmingham sa vzhľadom k prebiehajúcemu vyšetrovaniu k celej udalosti zatiaľ nechcú vyjadrovať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia