Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. marca 2018, 10:48
Čas čítania 0:00
Denisa Bodková

Bekim sa za rapera nepovažuje a odkazuje ľuďom, aby riešili viac seba ako ostatných (Video)

REFRESHER VIDEO
Uložiť Uložené

Vtipný chalan na štyroch kolesách, ktorý sa nehanbí robiť si zo seba srandu. Vyspovedali sme Bekima.

Rozhovory s mladými a zaujímavými ľuďmi sú našou prioritou a tentokrát sme si na paškál zobrali tvár, ktorá je na Slovensku známa už dlho, avšak posledné mesiace ju vídať akosi častejšie. Reč je o Bekimovi, ktorého vnímame predovšetkým cez jeho špecifický zmysel pre humor, sympatický optimizmus a bláznivú povahu. Keď mal 16 rokov spadol na bicykli na pretekoch v Čechách a odvtedy je na vozíčku. Avšak tento príbeh je už väčšine známy. Bekima nepríjemný životný zlom nepoložil, dokonca je dnes vo veľa smeroch úspešný. 

Raper, motivátor a stand-up komik sa nedávno stal po Saganovi novou tvárou Telekomu a aj napriek jeho aktuálnej pracovnej vyťaženosti sme radi, že prijal naše pozvanie a v rozhovore nám prezradil napríklad aj to, že kedysi chcel byť kaderníkom. Pozri si na našom Youtube kanáli video s týmto sympaťákom a ak máš tip na ďalšieho hosťa, nezabudni napísať meno do komentu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia