Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. marca 2018, 14:13
Čas čítania 0:00
Richard Končol

Zimná edícia Grape festivalu s podtitulom Prekliata hora už tento víkend!

HUDBA VEC
Uložiť Uložené

Grape v zime a v Jasnej? No jasné!

Piešťanský festival Grape ťa pozýva na svoju zimnú edíciu s podtitulom Prekliata hora. Bude to už tento víkend, 23. až 24. marca na Hoteli Liptov a priľahlej zjazdovke.

Večerný program bude v piatok a v sobotu v krytom stane za Hotelom Liptov a tiež aj v Retro bare. Určite sa teš na kapely ako Para, Billy Barman, príde aj Vec & Škrupo a Supa. Za dídžejské dvojplatničky sa postavia DJ Yanko Kral, Džunyja G, Inkwall, Emonoizboyz či Beyuz. Špeciálny DJ set ale ukuchtia aj Janči Trstenský & Juro Podmanický z Grejpu s Jurajom Petákom.

Zimná edícia Grape festivalu s podtitulom Prekliata hora už tento víkend!
Zdroj: grape festival

V sobotu sa neoddychuje, pripravený je denný program! V Snowparku Jasná (zjazdovka Brhliská) sa bude od 10:00 konať snowboardový pretek Helter Skelter, ktorý ukončí koncert dvojice Hafner & Beyuz. Následne po koncerte sa budú môcť všetci návštevníci (vrátane neprofíkov) zapojiť do dezorganizovaného preteku. Počas celého dňa bude v dolnej časti parku k dispozícii aj stánok s DC doskami, ktoré si budú môcť záujemcovia vyskúšať zdarma. Pozor, treba však prísť na vlastnej doske a nechať si prehodiť viazanie. Ak sa cítiš na freestylové jazdenie po prvýkrát alebo si chceš zlepšiť techniku, môžeš sa zapojiť do školy freestylového jazdenia s Matejom Matysom a Samom Jarošom.

Všetko dôležité o čase a prihlasovaní sa dozvieš v stánku DC. Pre zimomravých bude pripravený denný program aj na Hoteli Liptov, v Retro bare sa budú premietať snb videá Depth Perfection a R3BOOT.

Vstupenky na zimnú edíciu Grape festivalu 2018 / Prekliata hora si zaobstaráš na webe www.grapefestival.sk. Sleduj Grape aj na Facebooku!

Domov
Zdieľať
Diskusia