Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. marca 2018, 11:39
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

The Game útočí na Tekashiho cez Instagram. Vyťahuje jeho staré fotky, ktoré nemal nikto nikdy vidieť a vyčíta mu prelietavosť v gangoch

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Legendárnemu raperovi sa nepáči, že sa jeho kontroverzný kolega hrá na gangstra a už niekoľko dní intenzívne útočí. Snáď sa dočkáme aj skladieb.

Tekashi, resp. 6ix9ine je meno, ktoré už žiadnemu fanúšikovi rapu na Slovensku a v Česku nemusíme predstavovať. Prvé koncerty síce odohral u nás, neskôr sa mu však aj vďaka kontroverzii podarilo dostať sa do povedomia veľkého publika za veľkou mlákou. Všimli si ho zásadné magazíny, ktoré pozitívnym aj negatívnym spôsobom šírili povedomie o existencii dúhového Daniela dlhé mesiace.

Počas nich vydal Tekashi viacero videosinglov a dnes zaznamenáva desiatky miliónov views. A ako bonus polarizuje publikum ako máloktorý interpret. V porovnaní so zvyškom mladých kolegov má toho za sebou podstatne viac. Už stihol byť obvinený zo zneužitia dieťata pri sexuálnom akte a v tomto prípade sa viackrát ukázalo, že zverejňoval nepravdivé informácie

Nakoniec vyviazol len s trojročnou podmienkou a zároveň si musí dokončiť vzdelanie a úspešne absolvovať GED diplom, teda niečo ako našu maturitu, čo v jeho prípade určite nebude na škodu. No a ako by toho už tak nebolo dosť, ako bonus sa teraz zaplietol do intenzívnej hádky s už vlastne legendárnym raperom menom The Game. Tomu sa nepáči jeho pôsobenie a apeluje hlavne na Tekashiho prelietavosť medzi gangami.

Najprv sympatizoval s Crips, čo dokazujú aj Gameom zverejnené fotografie na jeho oficiálnom Instagram účte. 6ix9ine najprv ukazuje C ako prvé písmeno názvu a zároveň drží ženu s modrými nohavičkami, čo je práve farba afroamerického gangu. 

 

Went from a rapist in 2016, to tryna be a crip in 2017 to running the bloods in NY in 2018 & actually got niggas co-signing this fuckin weirdo ??? NEW YORK cannot be down wit this fuckery... it’s a misrepresentation of what NY really is..... & LA niggas ain’t tolerating no more disrespect PERIOD... not to the city, the culture, or either sides of the flag !!! It’s REAL NIGGAS out here dying in the streets behind this shit you false bangin. You got the 69 from giving niggas head while they gave you head lil weirdo & brooklyn niggas made you dye ya hair cuz you was they bitch.... how long you thought you was gone get away wit this charade ??? Fucked up thing is little kids out here following this weirdo & gone end up hurt tryna be what they think this bum is..... & them bloods you paying to hide behind gone disappear when that lil money run out then you gone have to stand behind all the shit you talkin on ya own..... the jig is up #Teryaki69 #RainbowBrite #TheDiaperSniper [This my last post about this .... had to let the world know who this bum really is] & some of y’all gone say “leave him alone he’s just a kid” lol... stop talkin grown man shit & stay in a kids place then lil mothafucka !!! Ain’t no fakin blood on my watch !!!! REAL NIGGAS EVERYWHERE on ya head Daniel.... stop fakin & save ya life boy before somebody catch you when you & me both know that’s not what you really want. The best advice I can give yo lil weird ass. #ThisRapShitAintForEverybody

Příspěvek sdílený The Game (@losangelesconfidential),

Na ďalšej fotke vidíme opäť kontroverzného rapera ako sa bezprostredne spája s farbami Crips, k čomu si The Game samozrejme neodpustil veľmi úprimný komentár. Za všetko hovorí veta "Skutoční n*ggas umierajú v uliciach, zatiaľ čo ty to iba hráš". Tekashi sa prednednávom zároveň označil za kráľa New Yorku, čo rapera z Kalifornie tiež rozrušilo a nenechalo chladným. 

No a keďže 69 v súčasnosti trávi čas s konkurenčným gangom Bloods a vo vyjadreniach sa necháva počuť, že dobre vychádza s oboma skupinami, vlna kritiky je teda pochopiteľná. Jeho odpovede sú viacmenej jednoznačné a my budeme zvedaví, či dostanú priestor aj disstracky a skladby k tejto téme. Pre oboch je to však minimálne dobre promo a pre fanúšikov zas ras trocha oživenia. The Game čoskoro vydá ďalšie sólo, takže s veľkou pravdepodobnosťou môže isť o vypočítavý krok z jeho strany. No a všetci veľmi dobre vieme, že by to nebolo prvýkrát. 

The Game útočí na Tekashiho cez Instagram. Vyťahuje jeho staré fotky, ktoré nemal nikto nikdy vidieť a vyčíta mu prelietavosť v gangoch
Anketa:
Na koho strane v tomto zatiaľ instagramovom beefe si ty?
Tekashi
The Game
Tekashi
36 %
1236 Hlasov
The Game
64 %
2240 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia