Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. marca 2018, 14:56
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Slovenský časopis dokazuje, že nemá súdnosť. Súťaž o kozmetiku spojil s vraždou novinára, ľudia sa právom búria

ZAUJÍMAVOSTI KAMPAŇ
Uložiť Uložené

Týždenník Šarm zorganizoval súťaž, do ktorej sa môžeš zapojiť odpoveďou na otázku, či bude vyšetrená vražda novinára a jeho snúbenice.

Slovenskom už niekoľko týždňov otriasa hrôzostrašná vražda investigatívneho novinára Aktualít a jeho snúbenice. Do dnešného dňa sa k nám zatiaľ nedostali relevantné informácie o priebehu vyšetrovania a veľa Slovákov má pravdepodobne právom pochybnosti aj o samotnom priebehu. Ku všetkému sa už vyjadrili čelní predstavitelia krajiny, ktorá sa otriasa v základoch. A to aj vďaka hlasu ľudu na námestiach. 

Aj napriek všetkému si všetci v prvom rade prajeme, aby sa ohavný čin voči dvom mladým ľuďom čo najskôr vyšetril a vinník znášal následky. Niektorí však ani v tomto ohľade nemajú absolútne žiadnu súdnosť a víťazom sa stáva časopis Šarm.

V najnovšom čísle zorganizoval súťaž o kozmentiku v hodnote 40 Eur od značky Avon. Problémom však je, že keď sa chceš zapojiť do súťaže, musíš odpovedať na viac než nemiestnu otázku: „Myslíte si, že sa podarí nájsť skutočného vraha novinára a jeho snúbenice?"

Obrázok s otázkou sa stal okamžite virálnym na celom slovenskom internete a spoločnosť Avon aj magazín Šarm čelia právom kritike fanúšikov. Zatiaľ sme nedostali žiadne relevantné vyjadrenie zainteresovaných, no prípadne oficiálne vyjadrenie určite do článku doplníme. 

Odporúčané
Polícia kontroverznú kampaň s trhaním slúchadiel vymýšľala 20 minút. Odborník tvrdí, že mala črty hoaxu Polícia kontroverznú kampaň s trhaním slúchadiel vymýšľala 20 minút. Odborník tvrdí, že mala črty hoaxu 28. augusta 2019, 19:24

UPDATE (16:12, 19.3.3018): Vyjadrenie spoločnosti Avon k celej situácii:

„Spoločnosť AVON Slovensko sa dôrazne dištancuje od komentovania aktuálnej poľutovaniahodnej spoločenskej a politickej situácie na Slovensku, rovnako od nabádania občanov vyjadrovať svoj názor na súčasné dianie podmienené výhrou pozostávajúcou z AVON výrobkov. V súvislosti s poškodením dobrého mena spoločnosti AVON Slovensko už podnikáme náležité kroky.“

Slovenský časopis dokazuje, že nemá súdnosť. Súťaž o kozmetiku spojil s vraždou novinára, ľudia sa právom búria
Zdroj: facebook
Domov
Zdieľať
Diskusia