Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. marca 2018, 16:16
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Úspešná kriminálka Za Sklom sa vracia na obrazovky. Druhá séria odštartuje už v apríli

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Fanúšikovia sa napokon dočkali. A čo vy, plánujete sledovať?

Slovenský kriminálny seriál Za sklom sa začal vysielať 28. septembra (září) 2016 a divákov zaujal. Pre televíziu JOJ išlo o jeden z jej najväčších projektov. 8 epizód sa však fanúšikom predsa len málilo, takže im JOJ dopriala druhú sériu. Prvá epizóda sa odvysielala 8. novembra (listopad) 2017 o 21:20, potom ale prišiel nečakaný krok.

Televízia sa rozhodla seriál stiahnuť z vysielania a zvyšok epizód odvysielať až budúci (teda tento) rok. Odôvodnenie znelo, že divákom nevyhovoval neskorší vysielací čas. Pravda je však zrejme inde, keďže sa ale politike vyhýbame, detailne zákulisie rozoberať nebudeme.

Druhá séria tiež pozostáva z 8 častí a s plnou parádou odštartuje 6. apríla (duben) 2018, pričom sa nadviaže priamo na koniec prvej série.

Najlepší priatelia z protizločineckej jednotky, Noro (Ján Koleník) a Maxo (Tomáš Maštalír), sú rozdelení a vyšetrovanie náročného prípadu ich postavilo proti sebe.

Maxo zároveň dostane novú parťáčku Hanu (Zuzana Kanócz). Kriminálka Za sklom je inšpirovaná skutočnými udalosťami a dá sa v nej nájsť množstvo narážok na reálne kauzy či osoby.

Domov
Zdieľať
Diskusia