Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. marca 2018, 13:09
Čas čítania 0:00
Vladimír Bilohuščin

Attila Végh sa upísal Oktagonu. Karlos Vémola tvrdí, že tým zabil zápas storočia

ŠPORT CONOR MCGREGOR OKTAGON
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Niekedy sú dôležitejšie vzťahy ako peniaze, hovorí Végh po podpise zmluvy.

Každý, kto čakal na súboj storočia Végh vs Vémola, zostane zrejme smutný. Attila Végh totiž podpísal dlhodobý kontrakt s organizáciou Oktagon MMA, kde v minulosti dvakrát zápasil a pokračuje tak v nastolenom trende.

Na podpis zmluvy hneď zareagoval Karlos Vémola, ktorý bol riadne nabrúsený. „Podpisom kontraktu ma Attila pasoval do role česko-slovenskej jednotky. Ja som to bol ochotný dokázať, ale Attila to podpisom zmluvy zabil. Mohol to byť ´money fight´, zápas storočia, ale on sa radšej schoval za Oktagon,“ hodnotí bývalý člen kolotoča UFC.

 

Tento kontrakt je pre Vémolu problém preto, lebo rovnako ako Végh aj Karlos má dlhodobý kontrakt, ale s českým promotérom XFN, priamym konkurentom Oktagonu. Rokovania o zápase sa tak dostali na bod mrazu, keďže ani jedna strana s istotou nebude chcieť prepustiť svoju hviezdu konkurencii a dohoda medzi oboma tábormi je momentálne na míle vzdialená.

Attila Végh sa upísal Oktagonu. Karlos Vémola tvrdí, že tým zabil zápas storočia
Zdroj: Instagram - Pavol Neruda

K zápasu s Vémolom sa vyjadril aj samotný Végh, ktorý dostal od XFN lukratívnu ponuku, nakoniec si ale vybral Oktagon, s ktorým má veľké plány. „Ja si už nemusím dokazovať, kto je jednotka domácej scény. Myslím, že som už počas mojej kariéry položil čosi na stôl,“ hovorí bývalý šampión svetovej organizácie číslo dva Bellator. „Niekedy sú vzťahy dôležitejšie ako peniaze. Cítim, že som niečo Oktagonu dlžný, pretože vďaka nemu ma ľudia poznajú, Palo Neruda napísal moju knihu, s Iljom Škondričom sa poznám už roky.“

Odporúčané
Zápasník Daniel Škvor o Oktagone: Poppeck aj Xavier sú nudní zápasníci. Vybral som si súpera, ktorého nikto nechcel Zápasník Daniel Škvor o Oktagone: Poppeck aj Xavier sú nudní zápasníci. Vybral som si súpera, ktorého nikto nechcel 11. apríla 2024, 12:00

Momentálne tak zrejme prídu na rad tvrdé rokovania oboch organizácií. Pôjde pritom o veľa, už teraz je totiž jasné, že organizácia, ktorá tento duel dohodne, potrhá všetky rekordy návštevnosti.

Domov
Zdieľať
Diskusia