Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. marca 2018, 17:16
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

adidas ťa pozýva na oficiálne uvedenie tenisiek Deerupt do predaja. O program sa postarajú napríklad Pil C alebo The Pastels

MÓDA ADIDAS FOOTSHOP PIL C
Uložiť Uložené

23. marca sa v priestoroch kamennej predajne Footshopu uskutoční zážitková udalosť venovaná novým teniskám od adidas.

Už o pár dní sa spúšťa celosvetový predaj nových tenisiek od adidas, ktoré nesú názov Deerupt. O jedinečnej obuvi sme ťa pred niekoľkými dňami bombardovali na príbehoch na Instagrame priamo z centra diania v Paríži, kde ich slávnostne priblížili influencerom z rozličných oblastí. Okrem toho sme ti ich predstavili i v obšírnejšom článku, v ktorom sa dočítaš o ich potenciáli a prínose pre modernú športovú výbavu.

---> Sleduj Facebook Event <---

adidas ťa pozýva na oficiálne uvedenie tenisiek Deerupt do predaja. O program sa postarajú napríklad Pil C alebo The Pastels

Mriežkované krásky sa samozrejme dostanú i do našich končín. adidas sa kvôli tomu rozhodol usporiadať veľkolepú akciu, ktorá sa už nikdy nebude opakovať. 23. marca sa vo večerných hodinách vyber do kamennej predajne Footshopu na Čulenovej 9 v Bratislave a ohmataj si revolučný model vlastnými rukami.

 

Príspevok, ktorý zdieľa PIL C (@pil_c),

Model Deerupt je odvodený od termínu „disruption“ - narušenie. Očakávať teda môžeš chaotické svetelné kreácie, lasery alebo aplikáciu s augmentovou realitou, ktorá zobrazuje digitálne dosadené objekty do reálneho nasnímaného prostredia. Stretneš sa v nej predovšetkým s mriežkou v rôznych podobách, ktorá rovnako tvorí zvyšok dekorácie. Okrem toho bude k dispozícii viacero elementov, ktoré tenisku priblížia z každého pohľadu. Udalosť tak bude interaktívnou a zážitkovou.

A aby toho nebolo málo, na pomoc si tím adidasu zavolal tých najpovolanejších. O program sa postarajú Pil C, DJ Džunya G a DJ Grimaso. Okrem nich ťa do rytmu roztancujú The Pastels so svojou špeciálnou tanečnou a svetelnou show. Určite teda v piatok 23. marca doraz a uži si spojenie hudby, tanca a módy v tej najčistejšej podobe. Všetky informácie sa dozvieš na oficiálnej udalosti.

Domov
Zdieľať
Diskusia