Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. marca 2018, 14:52
Čas čítania 0:00
damnthat

Najúspešnejší používateľ Tinderu radí, ako by mal vyzerať tvoj profil. Za pár minút si vieš svoju stránku dramaticky vylepšiť

ZAUJÍMAVOSTI ONLINE ZOZNAMKY
Uložiť Uložené

Tomlin je mužom, pri ktorom ženy najčastejšie swipujú doprava.

Ak používaš Tinder a chceš, aby sa tvoje štatistiky ohľadom šuchov doprava či doľava zlepšili, rozhodne sa treba poradiť s nejakým expertom. Svoje rady len nedávno zverejnil najúspešnejší používateľ Tinderu na svete. 27-ročný Stefan-Pierre Tomlin má spomedzi ostatných mužov na platforme najviac swipe-ov doprava. Momentálne je vo vzťahu s jeho 25-ročnou partnerkou Gemmou, ktorú na Valentína spoznal práve cez Tinder.

Napriek tomu však stále má hromadu tipov. Stefan-Pierre pracuje ako televízny uvádzač a influencer. Sám považuje online zoznamky za najlepší spôsob nachádzania lásky, no uznáva, že to vo svete internetu nie je ani náhodou jednoduché.

Podľa Tomlina je kľúčom k úspechu sofistikované bio. "Snaž sa byť vtipným a tajomným, aby to ľudí nútilo otvárať konverzáciu," tvrdí. Zároveň to však nesmie pôsobiť umelo ani vykonštruovane. Ďalším dôležitým prvkom je humor. "Ženy milujú vtipných mužov, tak pridaj zopár úsmevných prvkov a tvoj profil na tom bude omnoho lepšie." A pochopiteľne, poriadne dôležitá je aj profilová fotka. "Jedlo v ústach je jeden veľký prepadák. V prvých záberoch na profile sa vyhni skupinovým fotkám, vymeň ich napríklad za roztomilé domáce zvieratká, ľudia si často myslia, že sú zlaté."

Odporúčané
Sex a dick pics tu nefičia. Vyskúšala som zoznamovaciu aplikáciu pre introvertov. Ako dopadlo moje rande? Sex a dick pics tu nefičia. Vyskúšala som zoznamovaciu aplikáciu pre introvertov. Ako dopadlo moje rande? 4. augusta 2023, 12:30

Pre úspech je podstatné aj otvorenie konverzácie. Tomlin tvrdí, že si vždy pred začatím rozhovoru preskúma profil toho druhého a nájde témy, o ktorých môže diskutovať. Nikto z nás by však nikdy nemal hovoriť o expartneroch alebo čomkoľvek, čo ich pripomína. Najväčšou chybou sú vraj podľa neho zbytočné a siahodlhé diskusie o počasí a práci. Ak máš pocit, že sa konverzácia hýbe dopredu, čo najskôr si treba dohodnúť stretnutie na najbližší možný termín. Ak to však nechceš úplne hrotiť, stačí byť len originálnym. Tinder okrem teba používa ďalších 50 miliónov ľudí, ak sa od nich odlíšiš, určite zaujmeš.

Domov
Zdieľať
Diskusia