Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. marca 2018, 16:59
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Sex na verejnosti v Bratislave? Stránka ponúka tipy od ľudí, ktorí vedia, kde si zasúložiť bez starostí aj mimo domova

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Bratislava vraj ponúka zaujímavú možnosť, kde si páry vedia užiť súkromie.

Sexuálny styk za stenami vlastnej spálne nie je pre mnohých ľudí po čase dostatočne vzrušujúci. Na svete sa našťastie nachádzajú tisíce miest, kde si odvážne páry vedia užiť aj bez toho, aby museli mať k dispozícii posteľ či auto. Aj preto vznikla v roku 2009 stránka Mispicaderos, ktorej pôvodný cieľ bol pomôcť španielskym dvojiciam nájsť izolované a opustené miesta, kde nie je problém si zasúložiť.

Stál za ňou vtedy 34-ročný chlapík, ktorého vyspovedal portál Vice o tom, ako vlastne stránka vznikla a čo s ňou plánuje urobiť v budúcnosti. Mispicaderos si pritom získalo množstvo fanúšikov a dnes by si na stránke našiel viac ako 12-tisíc miest na verejný sex, ktoré tam zanechávajú samotní užívatelia.

Návštevníci stránky si pritom vedia jednotlivé miesta vyhľadať pomocou užitočného filtra, a tak nezáleží na tom, či hľadáš miesto pre homosexuálov, alebo či si dostatočne odvážny na sex na toalete v nákupnom centre.

Sex na verejnosti v Bratislave? Stránka ponúka tipy od ľudí, ktorí vedia, kde si zasúložiť bez starostí aj mimo domova
Zdroj: Mispicaderos

Zakladateľ stránky začal v poslednom období expandovať aj do zahraničia, pretože v Španielsku pomaličky vyčerpával zásobu návštevníkov. Vo chvíli, keď mu v Španielsku denne prichádzali tri až štyri nové návrhy na miesta, veľmi rýchlo pochopil, že nastal čas zájsť za hranice.

Odporúčané
KVÍZ: Spoznáš bratislavské kluby podľa fotky? Ukáž, aký si párty lev KVÍZ: Spoznáš bratislavské kluby podľa fotky? Ukáž, aký si párty lev 19. marca 2024, 11:00

My sme preto stránku preskúmali a zistili sme, že na Slovensku sa zatiaľ nachádza iba jediné miesto. Pravdepodobne španielsky študent na Erasme v Bratislave odporučil ľuďom miesto za súkromným internátom Student Residence, ale neručíme za to, že sa tam aj skutočne súložiť oplatí.

Domov
Zdieľať
Diskusia