Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. marca 2018, 19:12
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Slovensko získalo úplne novú leteckú spoločnosť! Eurowings začne lietať z Košíc vďaka hlasovaniu fanúšikov

ZAUJÍMAVOSTI SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Vlastnou snahou sme získali novú aerolinku, ktorá onedlho začne lietať z Košíc.

Možno si o tom vďaka svojmu hlasu prispel aj ty. Naša maličká krajina v srdci Európy získala vďaka hlasovaniu ľudí novú leteckú spoločnosť, ktorá bude lietať priamo z Košíc. Aerolinka Eurowings zvolila pri výbere svojej novej destinácie zaujímavý postup a nechala ju vybrať priamo fanúšikom na Facebooku.

Konkurenciou našich Košíc boli mestá ako Aarhus, Cork, Friedrichshafen, Ľubľana a Stavanger, avšak sila slovenskej internetovej komunity sa naplno preukázala. Vo finále sa Košice o leteckú spoločnosť pobili s Corkom a Friedrichshafenom, spomedzi ktorých sme vyšli na najvyššom stupienku. Eurowings prezentovali Košice aj pomocou zaujímavých miest, a tak videli fanúšikovia Spišský hrad, Dobšinskú ľadovú jaskyňu a jazero Ružín, čo by si mohli prísť vďaka výhre Košíc pozrieť.

Po susednej Prahe, Budapešti a Viedne sa tak Eurowings príde pozrieť aj na Slovensko, avšak zatiaľ ani nevieme povedať, kam sa bude z Košíc lietať. Zostáva nám len dúfať, že letecká spoločnosť ponúkne lákavú destináciu, ktorú na Slovensku zatiaľ dostupnú nemáme. Gratulujeme aj preto, že sme svojou troškou prispeli aj my!

Odporúčané
Viac ako 60 % Slovákov nie je spokojných so svojím životom. Ich nespokojnosť súvisí najmä so zdravím, vzhľadom a s voľným časom Viac ako 60 % Slovákov nie je spokojných so svojím životom. Ich nespokojnosť súvisí najmä so zdravím, vzhľadom a s voľným časom 26. marca 2024, 15:30


Domov
Zdieľať
Diskusia