Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. marca 2018, 19:50
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

PPPeter začne blokovať obsah svojho kanálu pre Slovákov a Čechov. Youtuber je však späť a hovorí o tom, ako ho oklamali s televíznou šou

ZAUJÍMAVOSTI PPPETER YOUTUBE
Uložiť Uložené

Jeden z mála hodnotných youtuberov je konečne späť.

Na Slovensku máme len zopár skutočne kvalitných YouTube kanálov a jeden z nich spravuje známy Peter Popluhár. Ten sa po dlhšej odmlke opäť vracia s novým videom, kde zhodnocuje predchádzajúci rok (áno, v marci) a hovorí o svojom výlete do Afriky, kde mal natáčať televíznu šou. Ako sa však Peťo po príchode na Slovensko dozvedel, cestovateľský program bol zrušený a youtuber zaňho dokonca ani nedostal zaplatené.

Okrem iného však priniesol tiež nečakanú zmenu. V snahe prekabátiť YouTube algoritmy sa tak rozhodol blokovať všetkých používateľov zo Slovenska a Česka. Tí totiž tvoria približne 70 percent jeho diváckej základne, čo znamená, že sa v iných krajinách video nezjaví ako odporúčané. Bežné slovenské a české účty sa tak na nové videá kanálu PPPeter nedostanú.

Peťo však pri tejto príležitosti vytvára zasa nový kanál, PPPíter, kde budú všetky videá pridávané s titulkami. Svoje publikum tak rozdelí na dve časti, domácu a zahraničnú. Či bude jeho riešenie efektívne, ukáže len čas.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia