Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
V spolupráci s Tezenis.
13. marca 2018, 15:48
Čas čítania 0:00
Denisa Bodková

Známe instagramové blogerky predstavili novú kolekciu sexi podprseniek priamo v uliciach veľkomesta

BERLÍN
Uložiť Uložené

K zástupu dievčat na čele s Valentinou Ferragni sa pridali aj české blogerky Alex Sedláčková a Kristy Patyková.

To, že sa ženy milujú pekne obliekať, nakupovať a predvádzať sa v nových trendy kúskoch je každému jasné. Chceme sa páčiť a aj keď nás väčšinou mnohé veci omrzia, v našej skrini sa nájdu aj také, ktorých sa roky nedokážeme vzdať. Ak sa bavíme o obliekaní, okrem toho, čo máme momentálne na sebe je pre nás rovnako dôležité aj to, čo máme pod vrstvou šiat. Predpokladám, že mužom sa práve rozvila fantázia. 

Mnohé obchodné módne reťazce vedia, že ženy si na výbere spodného prádla dávajú záležať a stavili aj na túto kartu. V zadných regáloch za blúzkami či džínsami sa nám ponúkajú podprsenky, čipky či korzety najrôznejšieho druhu či farby.

Známe instagramové blogerky predstavili novú kolekciu sexi podprseniek priamo v uliciach veľkomesta
Zdroj: Tezenis

Známa talianska módna značka Tezenis, ktorú poznáme aj u nás na Slovensku, už roky ženám prináša potešenie v podobe originálnych kolekcií spodného prádla a robí z nás ešte krajšie bytosti, akými bez pochyby sme. Najnovšia kolekcia podprseniek nesie názov Berlin a Tezenis ju chcel čo najefektívnejšie predstaviť ženám po celom svete. A ako jednoduchšie to urobiť ako cez známe instagramové blogerky, ktoré módu milujú a ľudia milujú ich?

A tak sa na pár dní z Berlínu stalo miesto, kde sa stretli známe hviezdičky z rôznych krajín a predviedli sa trochu odvážnejšie ako obvykle. K zástupu dievčat na čele s Valentinou Ferragni sa pridali aj české blogerky Alex Sedláčková a Kristy Patyková a ukázali aj to, čo inokedy ostáva zahalené. Mladý a energický Berlín tak zažil naozaj sexy prehliadku tých najznámejších blogeriek, ktoré samotné podprsenky predstavili na vlastnom tele. Veď, presvedč sa sám.

Viac si pozri na web stránke Tezenis alebo na ich Instagrame

Domov
Zdieľať
Diskusia