Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. marca 2018, 11:14
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Krásna tvár, prenikavý pohľad a osobitý štýl. Talianka Maria je snom mnohých pánov a inšpiráciou pre ženy milujúce streetwear

MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Slovenky sú síce najkrajšie ženy na svete, ale obyvateľky Apeninského polostrova jednoducho majú v sebe niečo, čo ich robí neodolateľnými.

Taliani najviac zo všetkého milujú len 3 veci, a to kvalitné jedlo, futbal a módu. Svetu tak okrem cestovín, pizze či štvornásobných majstrov sveta vo futbale dali taktiež eleganciu a štýl, ktorý nás ohuruje v rôznych podobách ešte aj v dnešných dňoch. Stačí ak spomenieme Alessandra Micheleho a jeho prevrat u módneho domu Gucci, značky ako Prada, Missoni, Dolce & Gabbana, Stone Island či poctivú manufaktúru topánok Diemme.

Nemusíte byť ani veľkým milovníkom odevného priemyslu, aby ste dané pojmy aspoň raz v živote zaregistrovali, čo značí nielen o ich sile, ale taktiež výnimočnosti. Dnes to však zoberieme z trochu inej strany, keďže sa nepozrieme na žiadneho výrobcu s bohatou históriou a miesto toho si predstavíme Mariu Vittoriu Reale. Meno atraktívnej tmavovlásky vám zatiaľ zrejme veľa nehovorí, avšak po prečítaní článku naň rozhodne nezabudnete.


Obsesia módneho priemyslu s výrazným použitím loga a veľkých nápisov je známa už desaťročia, pričom neobchádza ani značky typu Fendi, Missoni, Givenchy alebo vyhajpované Supreme. Krásna Talianka si s tým však dokáže poradiť na výbornú.

Ruksak Gucci navrhnutý samotným Alessandrom Michelem. Ručne vyšívané kvetiny, nápisy a tigria hlava dodávajú inak bežne vyzerajúcemu doplnku úplne nový rozmer. Kombinácia dvoch svetov módneho priemyslu ide Marii viac ako dobre.

Kabát a nohavice od milánskej značky M1992 s hadím vzorom chválime, ale topánky Miu Miu by sme radšej prehliadli.

V prípade, že si to situácia žiada, Marii Vittorii nerobí problém ani sofistikovanejšie oblečenie ako napríklad na slávnostnej večeri značky Moncler vo Florencii. Decentný rolák s trojštvrťovými rukávmi doplnila o vzorované nohavice spomínaného výrobcu so sídlom v Taliansku.

Vzorované nohavice, či už ide o pásiky, kocky alebo čokoľvek iné, sú aktuálne obrovským hitom a ako správnej influencerke to neušlo ani pôvabnej tmavovláske.

Rovnako tak sú v kurze taktiež poriadne široké nohavice pripomínajúce nám hip-hopovú éru zo začiatku milénia.

Áno hovoríme aj krátkym topom na ženách, ktoré si to môžu dovoliť.

Podprsenka nie je nutnosťou za každých príležitostí.

Mne osobne sa na zvodnej Talianke páči taktiež jej náklonosť k teniskám značky Nike. Okrem modelov Air Max 95 či 97 jej nie sú cudzie ani Vapormaxy či AF1 Downtown zo spolupráce s Acronym.

 Ako takmer každá žena, aj Maria má záľubu v kabelkách, pričom najčastejšie ju môžeme vidieť s kúskami od Gucci či YSL. V šatníku jej však nechýbajú ani skvosty od Balenciaga alebo dokonca Off-White.

Nadrozmerné veci, vrátane mikín či búnd sa vrátili spoločne so širokými nohavicami a my to hodnotíme nadmieru kladne. Danú vlnu odštartovali predovšetkým výrobcovia ako Vetements, Balenciaga a Off-White, na ktorých následne nadviazali takmer úplne všetci z fachu.

Na záver pripájame ešte klasických 5 náhodne vybraných záberov, vďaka ktorým si budete môcť urobiť pohľad na módny vkus atraktívnej Talianky.

V prípade, že sa o módne dianie zaujímate trochu bližšie, určite nezabudnite navštíviť ani našu stránku Móda Refresher, ktorá vám poskytne vždy len tie najzaujímavejšie a najhorúcejšie informácie z módneho sveta. Ďakujeme vám za podporu!

Domov
Zdieľať
Diskusia